Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poludio

Quentin Tarantino bijesan: Procurio mu scenarij za novi film

'Quentin Tarantino with the Oscar for Original Screenplay for Django Unchained at the 85th Academy Awards at the Dolby Theatre, Los Angeles.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
22.01.2014.
u 08:33

Quentin Tarantino je u mukama. Naime, scenarij njegovog novog filma 'The Hateful Eight' dospio je u javnost nakon što ga je redatelj dao na čitanje producentima i trojici glumaca, piše Deadline.

Quentin Tarantino je u mukama. Naime, scenarij njegovog novog filma 'The Hateful Eight' dospio je u javnost nakon što ga je redatelj dao na čitanje producentima i trojici glumaca, piše Deadline. Redatelj je za sve saznao kada je njegov agent Mike Simpson počeo dobivati pozive drugih agenata, koji su nudili svoje glumce za uloge u filmu. - U depresiji sam. Završio sam scenarij, prvu verziju, i nisam mislio snimati do sljedeće zime, rekao je Tarantino.

'Ne znam kako ovi je..ni agenti rade'

- Dao sam scenarij i trojici glumaca, Michael Madsenu, Bruceu Dernu i Timu Rothu. Onaj za kojeg znam da to nije napravio je Tim Roth. Jedan od druge dvojice dao je svom agentu da pročita scenarij, a on ga je proslijedio svima u Hollywoodu. Ne znam kako ovi je..ni agenti rade, ali znam da ovo nije film kojeg ću sljedećeg snimati, izjavio je Quentin.

Tarantino sumnja kako je scenarij procurio iz agencije CAA, koja zastupa Brucea Derna. Iz njegove agencije pak tvrde kako nemaju veze s tim te kako je propust i Tarantinov  jer je pustio rukopis u optjecaj bez žiga kojim bi spriječio tajno dijeljenje scenarija. Scenarij će Tarantino objaviti vjerojatno u obliku knjige.

>> Toliko se zabavio zadnji put, da će ponovno snimati vestern

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije