Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica u problemu

Prolaznica pozvala policiju zbog uplakanog sina Charlize Theron

Charlize Theron
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
14.11.2014.
u 21:23

Par je išao u jutarnji šetnju u četvrtak, a završili su na policiji. Naime, 2-godišnji Jackson je vrištao tijekom šetnje s majkom i očuhom...

Charlize Theron i Sean Penn doživjeli su pravu noćnu moru tijekom obiteljskog izleta s Charlizeinim sinom Jacksonom.

Par je išao u jutarnji šetnju u četvrtak, a završili su na policiji. Naime, 2-godišnji Jackson je vrištao tijekom šetnje s majkom i očuhom. U to je naišla prolaznica i krenula snimati uplakalnog dječaka. Charlize joj je rekla neka se makne od njenog sina, a ljuta žena je potom nazvala policiju i rekla kako je maleni u opasnosti, piše TMZ.

Policija se ubrzo pojavila, a Charlize im je objasnila da je dječak bio nemiran pa ga je odlučila disciplinirati. Policajci su tada zaključili da dječak nije u opasnosti te su otišli s mjesta događaja.

>>Charlize Theron ostavila ogromnu napojnicu prodavačima jogurta!

>>Charlize Theron i Sean Penn ne mogu ni pozirati odvojeno

Komentara 1

Avatar Klodi
Klodi
21:57 14.11.2014.

To ima samo u USA. Mrtav čovjek može cijeli dan ležati na cesti a da se nitko ne obazire a šmrkavac plače i baba zove murju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije