Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Prljava igra dovela je do nove svađe i teških riječi među djevojkama

Foto: RTL
1/6
20.02.2019.
u 18:47

Djevojke se natječu kako bi privukle Jovanovu pažnju i jedna od kandidatkinja će se odlučiti na prljavu igru kako bi pobijedila u izazovu koji im je zadao Jovan.

Farmeri desete sezone showa "Ljubav je na selu" svaki dan za svoje kandidatkinje pripreme zanimljive zadatke i izazove, pa će ih tako u večerašnjoj emisiji dočekati cijepanje drva i boćanje, piše RTL.

Na Željkovoj farmi dan nakon tuluma djevojke dolaze k sebi, a Maju Lenu zanima samo jedna stvar - što se to na tulumu dogodilo između Ruže i Željkovog prijatelja Marinka.

Uzbuđenja ne nedostaje ni na Jovanovoj farmi gdje se djevojke natječu u branju kukuruza. Djevojke se natječu kako bi privukle Jovanovu pažnju i jedna od kandidatkinja će se odlučiti na prljavu igru kako bi pobijedila u izazovu koji im je zadao Jovan.

Njena prljava igra dovest će na kraju do nove svađe među djevojkama i teških riječi. Na kraju uzbudljivog dana, jedan će farmer morati donijeti dosad najtežu odluku i jednu svoju damu zauvijek poslati kući.

Tko će pobijediti u izazovima, tko zaraditi vrući poljubac, a tko pakira kofere, ne propustite doznati večeras u 21 sat na RTL-u!

 

Ključne riječi

Komentara 2

TH
thu
19:20 20.02.2019.

Djevojke i Viktorija, koja je nekad bila dečkec...ili možda je još uvijek?!

BA
bazinga
19:52 20.02.2019.

Curke su šljam ovog društva jetrena obrati pažnju na nih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije