Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viralni hit

Princ William i Kate ponovno pokazali kako su i oni samo ljudi, urnebesnom snimkom nasmijali sve

Princ William i Kate Middleton
Foto: Reuters/Pixsell
1/19
03.06.2023.
u 19:00

William je jednom gestom nasmijao mnoge. dok je Kate živahno čavrljala s mladenkom, William je nervozno čekao sa strane te u jednom trenutku rekao 'chop chop' te napravio gestu rukom koja sugerira Kate da prekine razgovor i požuri s kretanjem.

Britanski princ William sa suprugom Kate prisustvovao je u četvrtak na vjenčanju jordanskog prijestolonasljednika. William i Kate pridružili su se mnoštvu stranih uzvanika koji su nazočili vjenčanju princa Huseina (28) i saudijske arhitektice Rajwe Alseif (29), a njihov posjet nije bio najavljen unaprijed. No ovaj posjet britanskog kraljevskog para, nije prošao neopaženo. Jednim detaljem William i Kate privukli su pozornost te postali viralni hit. 

Kate i William često pokažu i da su oni običan bračni par, a tako je bilo i ovog puta. Naime, William je jednom gestom nasmijao mnoge. dok je Kate živahno čavrljala s mladenkom, William je nervozno čekao sa strane te u jednom trenutku rekao 'chop chop' te napravio gestu rukom koja sugerira Kate da prekine razgovor i požuri s kretanjem.

Na kraju je Kate očito osjetila Williamov nemir, što je možda bilo povezano s dugim redom gostiju koji su također čekali u redu da pozdrave mladence, te je nastavila prema Williamu. Ne treba reći da je video postao pravi viralni hit. Video možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, britanski bračni par uputio se u Jordan gdje se susreo s budućim prijestolonasljednikom s kojim će u budućnosti surađivati. Dodajmo da se ceremonija jučer odvila u palači Zahran gdje su se vjenčali prinčev otac kralj Abdullah II. i njegov djed, pokojni kralj Husein. Također, među uzvanicima su bili i prva dama SAD-a Jill Biden i nekoliko članova kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta, uključujući kralja i kraljicu Nizozemske.

VEZANI ČLANCI:

Dodajmo i da je jordanski prijestolonasljednik objavio zaruke u kolovozu prošle godine. Sin kralja Abdulaha II i kraljice Ranije organizirao je prijem na dvoru, a sve je pratilo mnoštvo fotoreportera. 

Prinčeva odabranica kći je tamošnjeg poduzetnika Kaleda Al Saifa koji je na čelu grupacije Al Saif čija je djelatnost vezana uz zdravstvenu zaštitu, građevinu i sigurnosne usluge. Lijepa arhitektica školovala se u New Yorku, a princ i ona istih su godina. Princ je pak studirao u Washingtonu.

VIDEO Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe

 

Komentara 3

PR
pritiskovic
06:22 04.06.2023.

Kasta parazita...

DU
Deleted user
00:40 04.06.2023.

Dvor nema sredstava za presađivanje kose ili kakvu kvalitetnu periku? Ovaj malac će kasnije biti isti Ban Jelačić. Karlo mu sigurno nije pravi ćaća.

DU
Deleted user
20:38 03.06.2023.

Melje li ga, Kate, melje. :D Ha, ha, ha, ha, ha! A, što 'š, takve smo mi žene. :) Ponekad. :) Uvik imamo još (po)nešto reći. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije