Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek dobrodošao

Princ Harry i njegovi prijatelji u Las Vegasu mogu boraviti besplatno

Princ Harry (1)
05.03.2013.
u 19:13

Izvodeći striptiz u lasvegaskom hotelu Encore prošlog ljeta, princ Harry osramotio je obitelj, ali je zato vlasniku hotela Steveu Wynnu donio odličnu reklamu.

Izvodeći striptiz u lasvegaskom hotelu Encore prošlog ljeta, princ Harry osramotio je obitelj, ali je zato vlasniku hotela Steveu Wynnu donio odličnu reklamu.

Ugostitelj je stoga pripadnika britanskog plemstva pozvao da opet posjeti njegov hotel te ponudio njemu i njegovim prijateljima plaćeni boravak u najboljem apartmanu te besplatnu zaštitu.

Wynn je poručio Harryju da je uvijek dobrodošao, ali da se za vlastito dobro ponaša pristojno kako fotografije na kojima je zabilježen u razuzdanom stanju ne bi ponovno obišle svijet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije