Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neumorni partijaner

Princ Harry druži se s reality zvijezdama i seksi pjevačicama

Princ Harry (1)
16.02.2013.
u 20:38

- Odlično se zabavljao s prijateljima, ali nije propustio flertovati sa zgodnim djevojkama među kojima je bila i Ashley Roberts iz Pussycat Dollsa. No, vrlo brzo ponovno se posvetio društvu s kojim je došao - ispričao je svjedok.

Čim mu je završio četveromjesečni boravak po vojnoj dužnosti u Afganistanu, vragolasti princ Harry vratio se onome što najviše voli - partijanju! Jučer je u Londonu tulumario sa sestričnom, princezom Beatrice i zvijezdama reality showova, a tijekom večeri uhvaćen je u flertu s članicom grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts.

Princ se s društvom smjestio u VIP dijelu mondenog restorana Bodos Schloss čiji je vlasnik Harryjev dobar prijatelj Thomas Van Straubenzee. Osim što je častio svoje prijatelje, darežljivi 28-godišnjak platio je rundu svim gostima.

- Odlično se zabavljao s prijateljima, ali nije propustio flertovati sa zgodnim djevojkama među kojima je bila i Ashley Roberts iz Pussycat Dollsa. No, vrlo brzo ponovno se posvetio društvu s kojim je došao - ispričao je svjedok za američki Us Weekly.

Mlađi brat princa Williama kući je otišao taksijem, a kćeri taksista, na njegovu molbu, napisao je poruku s posvetom koju je presretna tinejdžerica odmah objavila na Twitteru.

- Draga Mickie, tata te voli... Nauči ga da vozi po pravilima! - napisao joj je Harry.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije