Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOPEČENA MAMA

Pretprošle je godine prekinula zaruke nakon 7 godina veze, a sada je stigla prinova!

Foto: Instagram
1/7
02.01.2021.
u 18:00

Glumica Emma Roberts i njezin partner Garrett Hedlund postali su roditelji, piše Mirror.

Roda je sletjela u obiteljsko gnijezdo glumice Emme Roberts. Ona i njezin partner Garrett Hedlund postali su roditelji malenom dječaku, piše Mirror. Zvijezda "Američke Horor priče" i Netflixovog filma "Holidate" rodila je malenog Rhodesa  u Los Angelesu.

Glumica koja je inače nećakinja slavne glumice Julije Roberts od pretprošle je godine u vezi s glumcem. Od početka veze su nerazdvojni te su vrlo brzo uselili skupa, a prva nagađanja o tome da postoji nešto više od prijateljstva pojavila su se u ožujku 2019. kad su se zajedno prošetali Los Angelesom držeći se za ruke.

Foto: Instagram screenshot

Njezino srce ukrao je nakon što je pretprošle godine prekinula vezu i zaruke s glumcem Evanom Petersom, s kojim je bila sedam godina. Ostali su međutim u prijateljskim odnosima, dok je Garrett prije toga bio četiri godine u vezi s glumicom Kirsten Dunst.

Par je vijest o trudnoći objavio u rujnu tako da je glumica pozirala s većim trbuhom, a prije toga ga je mjesecima vješto skrivala.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:03 02.01.2021.

a što to nas briga? Evo, susjeda ispod mene je također rodila, ali o tome ne pišete.

Avatar botoksmanija
botoksmanija
19:16 02.01.2021.

Treba kakva pomoć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije