Naslovnica Showbiz Zvijezde

Prepoznajete li ga? Slavni pjevač vratio se nakon operacije

Collins je prije tri godine operirao leđa, i od tada se kreće uz pomoć štapa. Lani je pao u Londonu u hotelskoj sobi,  Ustanovljeno je da je ozlijedio glavu, zbog čega je morao otkazati koncert u Royal Albert Hallu.
11. veljače 2019. u 21:50 5 komentara 32437 prikaza
Phil Collins
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/5

Na fotografiji gospodina koji je snimljen u kolicima na aerodromu u Sydneyu teško ćete prepoznati jednu od najvećih pop rock zvijezda svih vremena, legendarnog Phila Collinsa (68).

Phill Collins je u Londonu objavio svoj povratak PAO U TOALETU Phil Collins zbog ozljede glave morao otkazati koncerte

Podsjetimo, Collins je prije tri godine operirao leđa, i od tada se kreće uz pomoć štapa. Lani je pao u Londonu u hotelskoj sobi,  Ustanovljeno je da je ozlijedio glavu, zbog čega je morao otkazati koncert u Royal Albert Hallu. No, ubrzo se vratio i nastavio s koncertima na turneji znakovitog naziva "Not Dead Yet" (Nisam još mrtav).  U londonskom Hyde Parku gledalo ga je 65 tisuća ljudi, dok je na stadionu u Sao Paolu bilo čak 94 tisuće ljudi. 

Nakon australskog dijela turneje slijedi povrtak u Europu. Na bečkom stadionu Ernst Happel moći ćemo ga vidjeti 2. lipnja, a zatim slijede koncerti u Francuskoj, Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji, Češkoj i Poljskoj. 

Phill Collins je u Londonu objavio svoj povratak SPREMA I NOVE PJESME Slavni pjevač vraća se iz mirovine na turneji "Još nisam mrtav"

Inače, nekadašnji bubnjar i pjevač grupe Genesis prije sedam godina obznanio je kako ide u mirovinu jer zbog oštećenja živca na ruci više ne može svirati bubnjeve. No, vratio se prije dvije godine i krenuo na turneju koja mu je možda i posljednja u karijeri. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • prajdali100:

    Genesis !!!!! Jedna od najboljih rock skupina ikada posebno sa Peterom Gabrielom i Steveom Hackettom .Nevjerojatna, čudesna glazba koja te opčini i učini " ovisnikom". Raniji albumi " Foxtrot", " The lamb lies down on Broadway", " Selling England by ... prikaži još!y the pound" su remek djela ! Bila je privilegija živjeti u doba tih genijalaca.Neponovljivo.

  • Bojans:

    Pradotissa za pola sata ako može?

  • BozeSacuvaj:

    Ako je na toj Fotki u invalidskim kolicima Phil Collins onda sam ja blažena djevica ...ako nije umro , onda sigurno bude!