Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slava i utjecaj

Prepoznajete li 16-godišnjakinju s fotografije, danas na računu ima 780 milijuna dolara

31.01.2021.
u 19:30

Na fotografiji pozira u majici i minici, nosila je kratku kosu, no zadržala je prepoznatljiv osmijeh. Komentari pratitelja su izuzetno pozitivni.

Kim Kardashian na Instagramu se prisjetila kako je izgledala 1996. godine, malo se našalila na vlastiti izgled, no već je tada bilo jasno da će tadašnja djevojka izrasti u pravu ljepoticu.
Na fotografiji pozira u majici i minici, nosila je kratku kosu, no zadržala je prepoznatljiv osmijeh. Komentari pratitelja su izuzetno pozitivni.
Podsjetimo, nakon 20 sezona show "Keeping up with the Kardashians" se gasi jer su tako odlučile članice obitelji Kardashian - Jenner. Trenutno Kim Kardashian i njezine sestre snimaju kadrove zadnje sezone koja će biti prikazana sljedeće godine, a na ovaj potez odlučile su se jer im snimanje showa oduzima puno vremena, a sve sada imaju svoje obitelji i žele im se više posvetiti. To je verzija priče koju obitelj daje u medije dok iz produkcijskih krugova showa dolazi priča kako su sestre Kardashian tražile veći honorar koji im nije odobren i zato se snimanje prekida. Kim Kardashian bila je gošća u showu Davida Lettermana i rekla je kako njezina obitelj na početku snimanja showa nije bila sigurna ni hoće li doći do druge sezone, ali sada nakon 20 sezona, kaže Kim potreban im je odmor. Ne skriva kako im show više nije glavni izvor prihoda jer ona i sestre puno bolje zarađuju od prodaje svojih kozmetičkih proizvoda, a veliki zaradu donose im i objave na Instagramu.

Foto: profimedia

- Više zaradim samo jednom objavom na Instagramu nego što zaradim od prikazivanja jedne sezone showa. Bez showa ne bismo to mogle, ali realno svaka od nas može zaraditi više objavom na društvenim mrežama nego od showa - rekla je Kim kod Lettermana. Obitelj Kardashian navodno je za zadnjih pet sezona dobila 150 milijuna dolara i otprilike svaki član dobije oko 4.5 milijuna dolara po sezoni, a ukupno bogatstvo Kim Kardashian procjenjuje se na 780 milijuna dolara.

Ključne riječi

Komentara 6

VO
Volimcrnepite
19:24 01.02.2021.

Samo kurve , gayeve , imigrante i abortuse promovirate ,i onda se čudite zajedno s stotinama na vlasti kako nema djece kako smo propali kao društvo .

IP
info_punkt
19:07 01.02.2021.

valjda ima nešto i u čarapi? nesigurni su ti računi danas...

LI
liliZG
12:16 01.02.2021.

možemo mi o tim kardesiankama misliti što želim al to su jako pametne poslovne žene koje koriste bedake da im štancaju lovu, .. zato welldone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije