Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi vole slastice

Poznati pohrlili u najslađi kutak u centru Zagreba

Magnolia poznati
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/8
25.11.2016.
u 10:49

Tatjana Dragović, bračni par Dario i Jelena Šimić, novinarka Elizabeta Gojan i brojni drugi kušali su blagdansku ponudu slastica u slastičarnici u centru

Blagdani bez slastica su nezamislivi, a nove slatke delicije u svojoj ponudi prigodno za vrijeme Božića, ima i zagrebačka slastičarnica Magnolia u koju su sinoć pohrlili poznati.

Najslađi kutak u centru Zagrebu sinoć je zasigurno bila ova slastičarnica, a u ukusnim kolačima, tortama i kremama uživali su voditelj i glumac Tarik Filipović, novinarka Elizabeta Gojan, bivša manekenka Tatjana Dragović, stilistica interijera Mirjana Mikulec, bračni par Dario i Jelena Šimić i brojni drugi poznati.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

>>Tomislavu Špičeku u RTL-ovu showu u ocjenjivanju slastica pomažu dvije dame

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije