Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGDANSKI ŠOPING

Poznati Hrvati lagano se prepuštaju blagdanskoj groznici

Kristina Krepela
Foto: Luka Stanzl/PIXELL
1/4
08.11.2017.
u 08:00

– Ne pripremam se još jer je prerano. Možda to netko radi dva mjeseca ranije, ali ja to ne radim tako. Neću baš ići dan uoči Božića, ali ipak ću pričekati prosinac – rekao je pjevač Joško Čagalj Jole.

Već nakon Svih svetih počnem razmišljati o tome što bih djeci mogla kupiti za blagdane pred nama. Volim kupovati puno manjih poklona. Tako oni imaju dojam da su dobili čuda – rekla je kroz smijeh bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Poput Antonije, pjevač Mario Roth voli dočekati blagdane spreman.

– Uzmem si otprilike mjesec i pol da pogledam što bih mogao kupiti. Zapravo, tijekom godine osluškujem što bi netko volio pa zapisujem da ne zaboravim. Nisu to skupi darovi jer sam se već odavno sa svojim najbližima dogovorio da na darove nećemo trošiti puno – otkrio je Mario. Kada je u pitanju online kupnja, pjevač grupe Vigor to prepušta svojoj majci.

– Ne kupujem online jer sam po prirodi jako nestrpljiv momak koji ne može dočekati da se isporuči pošiljka. Moja majka postala je moderna u 60. godini i odrađuje taj dio kupnje preko interneta – našalio se Mario.

Ipak, nekima je prerano da bi razmišljali o blagdanima i poklonima. Naši sugovornici otkrili su nam da si ostave dovoljno vremena za kupnju, ali ipak s time pričekaju prosinac.

– Ne pripremam se još jer je prerano. Možda to netko radi dva mjeseca ranije, ali ja to ne radim tako. Neću baš ići dan uoči Božića, ali ipak ću pričekati prosinac – rekao je pjevač Joško Čagalj Jole.

Glumice Ksenija Marinković i Kristina Krepela također misle da je blagdanski duh rezerviran za zadnji mjesec u godini.

– Još uvijek radim pa ću o poklonima razmišljati tek iza 15. prosinca. Trenutačno sam za to prezaposlena – rekla je Ksenija.

– Nije mi to još u fokusu interesa. Blagdani su mi još uvijek predaleko. Iskreno, nije mi ni gušt kada moram toliko ranije o tome razmišljati. Konzumerizam nas sili da razmišljamo o nečemu što će doći tek za mjesec dana i stvara nam pritisak. To je suludo! Na taj se način izgubi blagdanska čarolija – smatra Kristina.

VIDEO: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a:

Komentara 4

DU
Deleted user
08:42 08.11.2017.

poznati hrvati, ajde znam tko je jole ali tko su ove babe i po cemu su poznate?

NV
NV
08:49 08.11.2017.

Vjerojatno Bulj, Plenko, Todorić i ostalo društvo.

DU
Deleted user
09:16 08.11.2017.

I koga briga za njihovu blagdansku groznicu jer mnogi u hrvatskoj neće imat kruha za blagdane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije