Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordna prodaja

Poznata rukavica Michaela Jacksona otputovala u Hong Kong

michael jackson
22.11.2009.
u 13:08

Predmeti Michaela Jacksona izazvali su najveći interes na aukciji na kojoj su ponuđene stvari pop rock velikana pa je cijena njegove odjeće skočila u samo nekoliko sekundi

Poznata rukavica preminule zvijezde Michaela Jacskona na aukciji u New Yorku postigla je cijenu od 350,000 američkih dolara. U paketu s kristalićima optočenim ukrasom za ruku, s nešto manjom cijenom od 225,000, prodan je i legendarni Jacksonov crni sako. Oboje nošeni 1989. na svjetskoj turneji "Bad". Novi vlasnik odjeće pop kralja je poduzetnik iz Hong Konga, Fossman Ma.

Predmeti Michaela Jacksona izazvali su najveći interes na aukciji na kojoj su ponuđene stvari pop rock velikana. To pokazuje i činjenica da je cijena ikonine rukavice, u samo nekoliko sekundi s početnih 10 skočila na 120 tisuća dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije