Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poslušajte! Mlada nada hrvatske pop rock scene predstavio je novu pjesmu 'Leti ptico selice'

Leti ptico selice
13.10.2021.
u 16:10

Novi gitarist Crvene Jabuke i kantautor Dario Duvnjak, kojega smo imali priliku gledati u ulozi frontmena grupe Dusty Hats predstavlja novu pjesmu "Leti ptico selice"

Novi singl mješavinom "Balkana", funka i pop-rocka podsjeća na dobre, stare hitove osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, a moderna produkcija i zanimljive melodije čine ga iznimno autentičnim i radiofoničnim. Glazbu i tekst potpisuje Duvnjak, koji uz producenta Herendića supotpisuje i aranžman. Na pjesmi su osim Duvnjaka svirali Adrian Borić za bubnjevima te Dragomir Herendić na bas gitari i klavijaturama. Za videospot u potpunosti je zaslužna Manda Matić, a u spotu se pojavljuje prekrasna Paula Volarević.

U lipnju 2021. Dario je sa Crvenom Jabukom otišao na ljetnu turneju odsviravši preko 20 koncerata te sada kombinira autorski rad i rad sa Crvenom Jabukom.

Domaća glazbena scena dobila je još jednog snažnog predstavnika pop rocka, a željno iščekujemo vidjeti i čuti što će nam ovaj kantautor donijeti u budućnosti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije