Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krah ljubavi

Pomogla mu je u borbi s ovisnosti nakon razvoda, a sada su šokirali Hollywood svojim prekidom

Foto: profimedia
1/5
19.01.2021.
u 13:00

Još ljetos nakon toga šuškalo se kako je njihova veza poprilično ozbiljna, a 32-godišnja glumica navodno je u prosincu i uselila u Affleckov dom na Paciic Palisades, četvrt u LA-u, te čak svoju kuću stavila na prodaju.

Nakon gotovo godinu dana naizgled sretne veze, ljubav 48-godišnjeg holivudskog glumca Ben Afflecka i 16 godina mlađe Kubanke, također glumice, Ane de Armas je pukla. Par je svoju ljubavnu vezu započeo početkom 2020. godine, a sada su zajedno donijeli odluku da će ipak svatko svojim putem. Izvori bliski paru tvrde da su na to primorani zbog nepomirljivih razlika.

Kako to obično biva kod holivudskih faca, još ništa nije službeno potvrđeno, baš kao što ni početak svoje veze nisu službeno potvrdili, no izvori koji su vrlo bliski paru navode kako su razmirice počele jer 32-godišnja glumica nije željela u potpunosti preseliti u Los Angeles, u grad gdje Ben Affleck živi ponajviše kako bi bio blizu svoje djece, koju je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner.

Foto: Press Association/PIXSELL

"Ben više nije s Anom. Ona je prekinula vezu koja je jednostavno bila prekomplicirana. Ana ne želi živjeti u Los Angelesu, a Ben očito mora zbog svoje djece koja tamo žive", otkrio je dobro upućeni izvor, dok je drugi pak rekao kako je odluka o prekidu ipak bila zajednička, te da su nakon svega ostali dobri prijatelji.

"Jednostavno imaju drugačije vizije u životu, no daleko od toga da se ne vole i ne poštuju. Ben će nastaviti raditi na sebi, priprema tri nova filma i želi biti savršen otac", dodao je isti izvor.

Paparazzi su većinu godine par hvatali u zajedničkim šetnjama sa svojim kućnim ljubimcima jer su podosta vremena provodili u izolaciji, a Ana de Armas je čak upoznala i njegovu djecu.

Još ljetos nakon toga šuškalo se kako je njihova veza poprilično ozbiljna, a 32-godišnja glumica navodno je u prosincu i uselila u Affleckov dom na Paciic Palisades, četvrt u LA-u, te čak svoju kuću stavila na prodaju. Kasnije su krenule špekulacije o zarukama kada su je uhvatili s dijamantnim prstenom u ruci, no čini se kako od vjenčanja koje je Hollywood iščekivao u konačnici ipak neće biti ništa.

Ben Affleck i Ana de Armas prvo su uhvaćeni zajedno u ožujku prošle godine kada su zajedno ljetovali na Kubi. Mediji su pisali koliko Ana dobro utječe na Bena jer se slavni glumac godinama borio protiv ovisnosti o alkoholu, a de Armas mu je u svemu bila velika podrška.

"Otkako je Ana u Benovom životu, postalo mu je lakše ostati trijeznim. Ušla je u njegov život i dala mu je sve što želi i treba od partnera. Prezadovoljan je Anom i ne treba mu alternativan način suočavanja sa životom zbog njezine živahne osobnosti koja ga uveseljava", otkrio je izvor.

Foto: profimedia

Opijanje jednostavno nije dio Aninog života. "Ben je podržava i to nije ono što rade kao par. Zaista nije osjećao želju ili potrebu za alkoholom otkako su zajedno", kazao je izvor. Njezino društvo očito mu je izrazito trebalo u tom trenutku života, zbog čega su bliski prijatelji sada, nakon prekida, zabrinuti kako će Ben to podnijeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije