Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ceelo green

Pjevač u klub došao na konju, a preplašena životinja bacila ga je na pod

Foto: profimedia
1/5
24.03.2023.
u 16:30

Green je u klub u kojem je proslava bila organizirana došao na konju, a prestrašena životinja u zatvorenom prostoru zbacila ga je sa svojih leđa. Glazbenik je brzo ustao te se nastavljao zabavljati.

Američki pjevač CeeLo Green, pravim imenom Thomas DeCarlo Callaway (47), nastupio je na rođendanskoj zabavi u čast pokojnog kolege glazbenika i repere Shawtyja Loa u Atlanti u srijedu navečer, a kako bi se njegov dolazak pamtio odabrao je drugačiji način ulaska. Naime, Green je u klub u kojem je proslava bila organizirana došao na konju, a prestrašena životinja u zatvorenom prostoru zbacila ga je sa svojih leđa.

Konj se uznemirio zbog silne buke i količine ljudi te pjevača, najpoznatijeg po pjesmi „Crazy“, zbacio sa svojih leđa. Pored konja bila su i dvojica muškaraca odjevena u kauboje koja su pratila pjevača i životinju. Konj je cijelo vrijeme bio nervozan zbog kaotične atmosfere, pjevač je na njegovim leđima uspio napraviti jedan krug po prostoriji, a potom ga je životinja zbacila na pod. Na snimci objavljenoj an društvenoj mreži Instagram ne vidi se najbolje što se točno dogodilo, samo trenutak u kojem se pjevač diže, a brojni obožavatelji su mu potrčali pomoći. Tako daje naslutiti da se nije ozlijedio te se nastavio zabavljati s osmijehom na licu.

Inače, glazbenik je surađivao s brojnim zvijezdama među kojima je i pokojna Amy Winehouse, a tu je i suradnje s glazbenicom Rihannom. Tijekom svoje duge karijere stvorio je brojne hitove te osvojio nagrade za svoj rad. Glazbenik je veliki ljubitelj zabava, a prije nekoliko godina tijekom ljeta uživao je i u Dubrovniku gdje je izdvojio vrijeme za noćni izlazak te se zabavljao na nastupu Afrojacka.  

Prije nekoliko godina pogodila ga je i optužba za silovanje te posjedovanje ecstasyja. Naime, u optužbi je stajalo kako je Green drogirao žrtvu i silovao je nakon večere u jednom restoranu.  Djevojka je isticala kako  se nakon večere probudila gola u pjevačevu krevetu. Međutim, policija je od samog početka bila sumnjičava, a u istrazi nisu mogli pronaći dokaze koji bi njenu verziju priče potvrdili. Na snimci koja je trebala inkriminirati pjevača postoji samo dio u kojem Green govori kako će s njom podijeliti ecstasy za što je kažnjen, a okružni sud u Los Angelesu oslobodio ga je optužbi za silovanje..

VIDEO Zavirili smo na probu glamuroznih kreacija poznatih dama, za crveni tepih odabrale su samo najbolje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije