Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znakovito

Pitali smo Tatjanu Jurić je li zaručena, a ona nam je dala zanimljiv odgovor

Tatjana Jurić i Nina Badrić
Foto: Instagram
1/4
17.02.2020.
u 17:03

Nakon što je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira s Ninom Badrić, u kadru se našao i prsten za kojeg smo pretpostavili da je zaručnički pa smo od lijepe voditeljice Tatjane Jurić zatražili komentar.

Lijepa i šarmantna voditeljica Narodnog radija Tatjana Jurić najnovijom objavom na Instagramu zaintrigirala je s posebnim detaljom. Naime, na njezinoj ruci osvanuo je prsten, po svemu sudeći zaručnički.

Odnedavno je ponovno u vezi s Ivanom Zubakom što je potvrdila zajedničkom fotografijom prije nekoliko dana i uoči Valentinova u radijskom eteru obznanila da ga neće provesti sama te da je ponovno zaljubljena.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Upitali smo Tatjanu da nam potvrdi je li prsten na njezinoj ruci zaručnički i trebamo li čestitati, a ona nam je pristojno odgovorila sljedeće:

"Sve što želim podijeliti s javnosti, na mom je Instagram profilu, a za sve drugo čujemo se kad za to dođe vrijeme. Nadam se da me razumijete. Hvala"

Podsjetimo, u prošlotjednom  programu komentirala je skorašnje Valentinovo i priznala kako i sama ima dečka. Iako detalje veze nije htjela otkriti malo je tko mogao pomisliti da je Tatjana ponovno sreću našla u zagrljaju Ivana Zubaka s kojim je vezu započela 2016. godine. Dvije godine kasnije odlučili su krenuti odvojenim putevima, no prekid nisu željeli komentirati.

Ivana Banfić, Minea i Ella su nam svratile u studio i otpjevale svoje najveće hitove.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemojtimenimojneme
20:49 17.02.2020.

Bliži se 40-ta i sve je manje opcija... Krajnje je vrijeme za spasiti što se spasiti da.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije