Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Empire Awards

Pišek u izazovnoj haljinici zasjenila zvijezde u Londonu

Nikolina Pisek
Pixsell
28.03.2011.
u 12:40

Na dodjeli nagrada najprodavanijeg filmskog časopisa u Velikoj Britaniji Empire na popisu poznatih našla se i naša Nikolina Pišek

Filmska krema u nedjelju navečer šetala je crvenim tepihom na dodjeli nagrada najprodavanijeg filmskog časopisa u Velikoj Britaniji Empire. Na popisu poznatih našla se i naša Nikolina Pišek koja je izazovnom haljinom i ljepotom privlačila pozornost fotografa. Ni mnoge razvikanije zvijezde poput Keire Knightley nisu dobile toliku pozornost kao naša Nikolina. Osim Nikoline, na crvenom tepihu prošetali su i Anna Kendrick, Tallulah Riley, Lasse Hallstrom, Jonathan Ross, Sarah Harding, Jessica Hynes, Noel Clarke, Kate Magowan i mnogi drugi.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
13:27 28.03.2011.

Ma maco, jos si ti nama kao bombonica. Pusa tebi.

DU
Deleted user
13:32 28.03.2011.

Svi su samo letili oko Pišeka, nisu ni gledali ostale svjetski poznate planetarne zvijezde poput Tallulah Rilez, Lasse Hallstrom ili Anna Kendrick.

AR
arjavas
19:02 28.03.2011.

Sad očekujemo da će se pišekica pojaviti na svim naslovnicama vrhunskim svjetskim časopisima za žene. Još jedno prodavanje magle i samozavaravnje. Osi rijetkih sportaša mi svijetskih zvijezda nemamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije