Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavođenje na farmi

Pijana Ava Karabatić pokušavala poljubiti Stjepana Božića

Ava Karabatic 22
Foto: Nova TV
1/3
21.05.2010.
u 10:17

Stjepan je pokazao da, unatoč tome što je već neko vrijeme izvan ringa, ima sjajan refleks pa je brže bolje okrenuo obraz.

Vino i gitare očigledno su loše sjeli ženskom dijelu populacije na "Farmi" koja je slavila 22. rođendan Ave Karabatić. Nakon što je Sabina "pričala" sa svojim dečkom i prijetila mu, Ava je večer začinila skidanjem i ljubljenjem Stjepana Božića. 

Dok su farmeri pili i pjevali, slavljenica je sama teturala po kuhinji. Stjepan je vidio da je Ava u totalnoj "banani" pa ju je odveo u kućicu za spavanje. Raspremio joj je krevet i roditeljski brižno pokušavao je uspavati.

- U krpe i na spavanje. Sutra ću ti čestitati rođendan - rekao je Božić i krenuo prema izlazu, međutim, slavljenica nije mislila da je priči došao kraj. Ava ga je primila za glavu i pokušala poljubiti u usta. Međutim, Stjepan je pokazao da, unatoč tome što je već neko vrijeme izvan ringa, ima sjajan refleks pa je brže bolje okrenuo obraz. Međutim, pijana slavljenica nije odustajala, ali na kraju je dobila samo poljubac u obraz.

Komentara 21

TP
tito partija
11:37 21.05.2010.

zmaj 5...ako ti se ne sviđa ne čitaj, ja jednosvno uživam u farmi.....a ti čak i komentiraš i čitaš....velik je internet jednostavno preskoči....

PU
pumbica
11:55 21.05.2010.

Ava je jako pokvarena osoba.Kako može to napraviti ćovjeku?Oženjnom i to javno.Ona nije ništa bolja od one droce koja se na trgu seksala .Usred bjela dana.To je samo sramota za TV.NOVU.Kakve ljude sve primaju.Joža i Drele bi trebali pokupiti životinje i sve ta otjerati s farme.Jer jedino su jadne tamo te životinje....

DU
Deleted user
11:28 21.05.2010.

A kaj reći nego,, ma neću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije