Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cura voli luksuz

Petra Ecclestone otvorila vrata svoje vile u Los Angelesu

petra ecclestone (1)
Foto: W magazine, reuters
1/4
16.02.2012.
u 08:01

Na renoviranju kuće radili su najskuplji britanski dizajner interijera i čak 500 radnika. Trebalo im je devet tjedana da urede vilu onako kako ju je Petra zamislila

Kćeri Bernieja Ecclestonea jedno nikad neće naučiti – živjeti skromno unatoč milijunima i ne hvaliti se u medijima plodovima svog bogatstva.

Nakon Tamare, koja je kamerama otvorila vrata svog doma i snimila reality show zbog kojeg joj se ocu i danas diže kosa na glavi, mlađa Petra ponosno je otvorila vrata svog raskošnog imanja Manor u Los Angelesu. Petra je imanje kupila od udovice Arona Spellinga za 85 milijuna dolara i uredila ga po svojoj volji. Na renoviranju već luksuzne građevine radilo je petsto radnika i poznati britanski dizajner interijera Gavin Brodin. U devet tjedana Manor su pretvorili u chic obiteljsko gnijezdo Ecclestoneovih.

– Znam da je kuća prevelika, ali kupili smo je jer sam se u njoj osjećala ugodno. Ostale su bile slične veličine, ali poput muzeja. Renovirali smo je jer želim u njoj održavati modne revije svoje nove linije odjeće – rekla je Petra novinarima magazina W za koji se fotografirala u svom američkom glamuru.

Kuća sadrži sve što ljudski um poželjeti može.

– Imam ukus sličan muškarcu, uredila sam je da bude pomalo seksi. Suprug i ja posvađali smo se oko umjetnina, tu nam se ukusi ne podudaraju, no našli smo zajednički jezik – kaže Petra.

Komentara 2

DR
drug
09:53 16.02.2012.

Kad će više taj porn

DE
deus ex machina
06:42 17.02.2012.

\"KAPITALAC\" Ovakvi glazbenici su stvarno \"dar Božji\"! Ne rađaju se svaki dan. Za njega bih rekao da je izuzetan spoj poezije i glazbe. Genijalac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije