Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zvijezde pjevaju'

Pažanin i Zsa Zsa dobili najniže ocjene, pa on otkrio što mu je mama poručila nakon izvedbe

Foto: HRT screenshot
1/10
26.03.2023.
u 17:20

Chef Ivan Pažanin i njegova mentorica Zsa Zsa našli su se na dnu bodovne tablice nakon prve emisije showa, a chef je otkrio kako mu je mama podrška te da je imala samo lijepe riječi za njega.

Sinoć je s emitiranjem krenula nova, 12. sezona showa 'Zvijezde pjevaju' koju gledatelji mogu pratiti subotom na Prvom programu HTV-a. U natjecanje je krenulo osam novih parova među kojima su i chef Ivan Pažanin i njegova mentorica Zsa Zsa. Njih dvoje sinoć su se predstavili s pjesmom 'Stvari lagane' benda Tutti Frutti. Nakon nastupa žiri, kojeg čine Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, komentirao je izvedbe.

- Sviđa mi se izbor pjesme, ali ja bi malo promijenio tekst pjesme. Umjesto oba oka- oba uha sklopi. I slažem se - ubit će vas stvari lagane - našalio se Mario.  Marko im je poručio da su mu jaku simpatični, ali da ih je "ubila trema", a Danijela im je zahvalila na izvedbi. Za svoju izvedbu su dobili ukupno 10 bodova te se našli na dnu ljestvice.

Danas, pak, parovi su sudjelovali u YouTube podcastu koji je vodila urednica emisije Uršula Tolj, a među drugim pitanjima parove je pitala i za komentare njihovih bližnjih nakon nastupa. Prvi se javio Pažanin koji je otkrio kakvu poruku mu je poslala njegova majka te da je to bila prva poruka koju je dobio.

- Poruka od moje mame: 'Sine, bio si super. Isti si Mišo Kovač ' – rekao je, pa su se svi nasmijali. 

- 'Nemoj se sekirati, bio si super ' – dodala je njegova mama, a on otkrio. 

Inače, Uz Ivana i Zsa Zsu natječu se još i: glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras, te glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.

Voditeljski par čine Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a u prvoj emisiji nitko nije ispao. Naime, gledatelji mogu glasati, a ti glasovi računat će se tek iduće subote. Show traje kroz sedam tjedana, a u prvom tjednu najbolje ocjene dobili su Lovro i Vjeko

VIDEO Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine dobiva Lucija Judnić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije