Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji iz knjige

Pamela Anderson: Uhvatila sam Jacka Nicholsona usred seksa s dvije žene u Playboyevoj vili

Foto: PA/Pixsell
1/7
30.01.2023.
u 18:30

U toj vili Pamela je provela mnogo vremena, a i dan danas drži rekord kao model koji je imao najviše Playboy naslovnica u svojoj karijeri koja je u Playboyu trajala čak 22 godine.

Glumici Pameli Anderson (55) u utorak 31. veljače izlaze knjiga i istoimeni dokumentarac na Netflixu "Love, Pamela" u kojima prikazuje svoj život. Gotovo mjesec dana prije objave polako su počeli curiti detalji iz knjige u kojoj se osvrnula i na svoj buran ljubavni život, među ostalim, a nije zaboravila spomenuti ni burno razdoblje u Playboyevoj vili. U toj vili provela je mnogo vremena, a i dan danas drži rekord kao model koji je imao najviše Playboy naslovnica u svojoj karijeri koja je u Playboyu trajala čak 22 godine. 

A svi znaju da ta vila iza svojih zidova krije mnoge tajne te da se u njoj puno zabavljalo, pilo i drogiralo. U jednim od tih partyja Pamela je srela i glumca Jacka Nicholsona (85). Uhvatila ga je, opisuje u knjizi, tijekom seksa s dvije žene. 

- Svi su se hihotali i ljubili uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagnula se nad umivaonik da popravim sjajilo za usne - napisala je u knjizi.

- Pokušavala sam ne gledati, ali nisam si mogla pomoći i uhvatila sam njegov pogled u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo ‘da obavi posao‘, jer je ispustio smiješan zvuk, nasmiješio se i rekao: "Hvala, draga" - otkrila je.

Pamela je naglasila da je "Playboy vila glasila za potpunu slobodu" te da je bila puna "umjetnika, filantropa, intelektualaca, lijepih žena". - Biti tamo je bilo itekakvo iskustvo - napomenula je.

A spomenula je Pamela u knjizi još slavnih glumaca o kojima je otkrila stvari koje javnost do sada nije znala. Jedan od njih je i Tim Allen (69) kojeg je optužila da joj je jednom pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Sam svoj majstor".

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe i naišla na Tima Allena u hodniku koji je na sebi imao samo ogrtač. Raširio je ogrtač i pokazao mi se potpuno gol. Rekao je da je to u redu jer je i on mene vidio golu. Sada smo poravnali račune. Neugodno sam se nasmijala – napisala je glumica te istaknula da joj je taj potez potpuno šokirao. 

O navodnom događaju oglasio se i komičar i glumac koji je sve demantirao.

- Ne, to se nikada nije dogodilo. Nikada ne bih napravio takvo nešto - rekao je glumac za Variety

Inače, Pamela je u ovoj seriji glumila kroz dvije sezone kada je imala 23 godine i to u ulozi pomoćnice Lise, a Tim je tada imao 37 godina i igrao je glavnu ulogu. Ova uloga bila je jedna od prvih u njezinoj karijeri, a komičar i glumac 1995. godine nagrađen je i Zlatnim globusom za najboljeg glumca u humorističnoj seriji. 

Glumica je već u razgovoru za magazin People podijelila nekoliko ulomaka, a tada je i iskreno progovorila o svojim propalim brakovima. Glumica se udavala pet puta i to prvi put 1995. godine. Tada je bila s Tommyjem Leejem s kojim ima i dva sina, a brak je potrajao tri godine. U knjizi je istaknula kako, iako je njihov brak bio buran i kontroverzan, se radi o jednom vrlo lijepom periodu njena života. Nakon ovoga, Pamela se udala za glazbenika Kida Rocka s kojim je prošla traumatično iskustvo gubitka bebe 2006. godine, a glazbenik je nedugo nakon toga zatražio razvod. Godine 2007. udala se za proslavljenog igrača pokera Ricka Solomona, od kojeg se rastala za manje od godinu dana, a glumica i pokeraš ponovno su se vjenčali i 2014. godine, no rastali su se u jednako kratkom periodu. Solomon je o tom braku u medije plasirao razne optužbe, a Pamela je zbog toga tražila zabranu prilaska.

20. siječnja 2020. godine udala se za holivudskog producenta Jona Petersa, a brak je trajao samo 12 dana. Pamelin posljednji ljubavni pokušaj odvio se na Badnjak 2021. godine. Tada se udala za svog tjelohranitelja Dana Hearsta, a ljubav se ugasila nakon 13 mjeseci. 

Nakon što je Pamela u jednom intervjuu otkrila kako je za epizodu "Baywatcha" dobivala samo 1500 dolara, dok su ostali "zarađivali pravo bogatstvo", bivši suprug Jon Peters javnosti je obznanio da je njezino ime ostavio u oporuci te da joj ostavlja 10 milijuna dolara. 

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije