Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elementi humora

Ova serija je adut Nove TV ove jeseni, evo tko sve glumi i o čemu se radi

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
30.08.2018.
u 16:12

Koncept projekta ''Na granici'' potpisuju autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina, a redatelji su Josip Žuvan, Stanislav Tomić, Ivan Miladinov i Danijel Kušan.

Dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju prvu epizodu nove dramske serije Nove TV, ekipa i produkcija projekta s predstavnicima medija danas je imala priliku i premijerno pogledati što nas očekuje od ove jeseni.

U ovoj jedinstvenoj dramskoj seriji s elementima humora u ulozi glavnog lika Zorke vidjet ćemo poznatu glumicu Ninu Erak, a u središtu radnje je i mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koju tumači talentirana mlada glumica Nadia Cvitanović. Petra se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. Upoznat ćemo kroz seriju obitelj Skorupović koju osim Zorke čine i njezina kćer Mira (Barbara Vicković), zet Andrija Masle (Milan Štrljić) i njihove tri kćeri, uz Petru i Lidija (Martina Stjepanović) i Ivana (Lucia Glavich Mandarić).

Ova obitelj ima automehaničarsku radionicu i najvažniji su u lancu šverca jer je zemlja uz granicu Zorkina. Drugu obitelj, obitelj Penava čine likovi koje će utjeloviti sjajni glumci Nemrin Omić, Elvira Aljukić, Dino Rogić i Marko Braić, a ta obitelj živi pak na bosanskoj strani, imaju dućan i skladište koji koriste i kao paravan za šverc. Obitelj Štiglić utjelovit će pak sjajni Žarko Radić i Barbara Nola, dok će njihovog sina glumiti Asim Ugljen.

U selo Lokvica gdje je smještena radnja nove serije, iz Zagreba dolazi i novi granični policajac Marko kojeg će utjeloviti Filip Juričić. Osim navedenih u novoj serijskoj uspješnici Nove TV svoje uloge dobili su i Zlatan Zuhrić i Mladen Vulić, Momčilo Otašević, Petra Kraljev, Tijana Pečenčić, Mirko Ilibašić, Petar Puškarić, Davor Svedružić, i brojni drugi vrhunski glumci.

Koncept projekta ''Na granici'' potpisuju autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina, a redatelji su Josip Žuvan, Stanislav Tomić, Ivan Miladinov i Danijel Kušan. Nova serija donosi uzbudljivu i zabavnu radnju, ona ima i ljubavnu priču, ali i niz humornih elemenata koje će gledatelje zasigurno prikovati za male ekrane.

1/15

Komentara 5

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:57 30.08.2018.

Opet BiH... O sveti Emeriče Glendemalški, pa opsjednuti ste s tom državom !!!

RI
rikavac
19:26 30.08.2018.

Gledatelji sa nestrpljenjem ocekuju novu seriju? Koji gledatelji? Posto je Nova Tv mozemo ocekivat neku glupost od serije naravno u udarnom terminu kao i Turske sapunice koje negledaju ni 1% gradjanja al svaku vece traju po 3 sata.

KA
karlodrago
19:40 30.08.2018.

Čija je to serija .? Hrvatska ,Bosanska ili Srbska, jer koliko znam nijedna serija u Hrvatskoj pa ni film nije snimana bez Srbskih ili Bosnaskih gluma kao da mi nemamo svojih glumaca .Još bi dodao ne snimajte bez Rade Šerbedžije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije