Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolazi beba

Otkrila na Instagramu: Slavna pjevačica trudna treći put u 44. godini

Foto: Profimedia
1/4
26.03.2019.
u 22:55

Odjevena u usku crnu dolčevitu, ponosno je pokazala trbuščić. Ispod objave je samo kratko napisala “toliko novosti”.

Pjevačica Alanis Morissette otkrila je da je trudna treći put. Ova 44-godišnjakinja objavila je sretnu vijest na svom Instagram profilu, te trudnoću potvrdila crnobijelom fotografijom iz studija u dnevnom boravku.

Odjevena u usku crnu dolčevitu, ponosno je pokazala trbuščić. Ispod objave je samo kratko napisala “toliko novosti”.

Pjevačica i suprug reper Mario Treadway već imaju dvoje djece, jednogodišnju kćer Onyx i osmogodišnjeg sina Evera. Vjenčali su se u 2010. godini u njihovom domu u Los Angelesu. Nakon što je rodila prvo dijete priznala je da ju je majčinstvo potpuno promijenilo, a svojedobno je otvoreno progovorila i o teškoj postporođajnoj depresiji kroz koju je prolazila nakon rođenja oba djeteta. Iako nije neobično zatrudnjeti u četrdesetima, to ipak nosi neke rizike.

Kako piše babycenter.com, postoji rizik od komplikacija s trudnoćom, kao što su visoki tlak i gestacijski dijabetes, koji se povećavaju nakon 35. Morissette trenutno radi na novoj glazbi,a njezin mjuzikl iz 2018. ‘Jagged Little Pill’ od ove jeseni će igrati na Broadwayu.

Pogledajte koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije