Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila je detalje

Video influencerice postao hit nakon što je otkrila koji se glumac zagrijao za nju i naganjao ju na Instagramu

Foto: Instagram, Profimedia
1/8
05.05.2021.
u 07:00

Naime, kako je u posljednje vrijeme ljubavni život glumca Bena Afflecka u centru pažnje nakon što su izašle fotografije na kojima se druži s bivšom, glumicom Jennifer Lopez koja je nedavno raskinula zaruke, mnoge zanima što se s njim zapravo događa.

TikTokerica Nivine Jay objavila je video koji je u kratkom roku postao viralan. Naime, kako je u posljednje vrijeme ljubavni život glumca Bena Afflecka u centru pažnje nakon što su izašle fotografije na kojima se druži s bivšom, glumicom Jennifer Lopez koja je nedavno raskinula zaruke, mnoge zanima što se s njim zapravo događa. Val interesa zajahala je i Nivine koja je objavila video u kojem je objasnila kao je na dating aplikaciji za poznate, Rayi pokazala interes za Afflecka, a i on za nju, no onda ga je brzo otpratila jer je pomislila da to nije stvarni profil.  

 

''Sjećam se kada smo se Ben i ja počeli dopisivati i isprva sam mislila da se netko lažno predstavlja pod njegovim imenom pa sam ga 'otpratila' kazala je TikTokerica i dodala da ju je iznenadilo kad joj je Ben ubrzo nakon toga poslao video na Instagram

''Nivine, zašto si me otpratila'? To sam ja!', kazao je Ben u kratkom videu koji joj je poslao. 
Poznato je da je Ben nakon razvoda ljubav tražio na aplikaciji pod nazivom Raya, no nije poznato je li se ova situacija dogodila nedavno ili prije no što je bio u vezi s glumicom Anom De Armas, u koju se zaljubio nakon razvoda i s kojom je prije nekoliko mjeseci prekinuo. 

VIDEO Kim Kardashian je proglašena milijarderkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije