Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODITELJ I KOMIČAR

Otapa srce! Preslatka kćerkica Marija Petrekovića ukrala svu pažnju u tatinom naručju

Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/12
07.04.2021.
u 22:15

Voditelj i komičar Mario Petreković postao je otac u kolovozu 2020. godine.

Za novopečenog tatu Marija Petrekovića (48) ništa nije teško. Sunčano vrijeme s početka tjedna izmamilo je mnoge Zagrepčane na ulicu pa se tako i ovaj voditelj zaputio na promociju novog romana za djecu Damira Hoyke na otvorenom u najslađem društvu.

Naravno, riječ je o njegovoj osmomjesečnoj kćerki Marli.

Dok mu se smiješkala u naručju znatiželjni fotoreporteri uhvatili su rastapajuće trenutke između oca i kćerkice, a svojim prvim pojavljivanjem na javnom događaju ukrala je svu pažnju.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, Mario je Marlu dobio u vezi sa stomatologinjom Aleksandrom Kramberger. U vezi su više od dvije godine, a prvi puta zajedno su se pojavili u javnosti u ožujku 2018. godine na premijeri filma "Comic Sans". Petrekovićeva odabranica inače je  iz Murske Subote, a u Zagreb je stigla kako bi završila studij stomatologije. Baš kao i Mario i Aleksandra je velika zaljubljenica adrenalinskih sportova što se može zaključiti po njezinom Facebook profilu. 

Djevojčica im je stigla na svijet 21. kolovoza prošle godine, a objavama na društvenim mrežama nasmijavaju mnoge. Da će postati roditelji obznanili su 26. ožujka 2020. posebnom objavom na Facebooku ispod koje su nezaustavljivo stizale čestitke.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Ono kad će beba imati najljepšu mamu i najcool tatu. Čestitam - napisao im je TV voditelj Dalibor Petko. -Genijalno Mario!!! Čestitam vam od srca - dodala je Anđa Marić. - E to će biti zabava - poručio im je Massimo Savić. 

Prije Aleksandre, Petreković je godinama bio u vezi s Tenom Hasanefendić, kćeri Husein Hasanefendić iz Parnog valjka.

VIDEO Nika Turković odgovarala je na pitanja naše Večernjakove Desetke

 

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sir Oliver
01:15 08.04.2021.

A tko je ta mama Marija Petrekovic?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije