Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Osvojite ulaznice za koncert Marijana Bana u Tvornici kulture

Još jednom doživite neopisivu atmosferu kakva je bila na prethodnim koncertima i uživajte u zvuku mediteranskog rocka uz najpoznatije i najljepše pjesme Marijana Bana i Daleke obale.
30. studenoga 2009. u 14:05 1 komentara 3 prikaza
marijan ban

Prisjetite se ljeta i osjetite dašak mediteranskog rocka u srcu Zagreba - pjevajte "Morsku vilu" i druge hitove Daleke obale i Marijana Bana poput "Osamdesete", "Di si ti", "Sa' mi je ža'", "14 palmi" i "Tonka" na koncertu u petak 4. prosinca u Tvornici kulture.

Još jednom doživite neopisivu atmosferu kakva je bila na prethodnim koncertima i uživajte u zvuku mediteranskog rocka uz najpoznatije i najljepše pjesme Marijana Bana i Daleke obale.

Daleka obala i njihov pjevač Marijan Ban postali su poznati 1990. godine te se od tada predvodnik grupe počinje profesionalno baviti glazbom. Iste godine grupa je objavila svoj prvi album "Daleka obala", koji je donio velike hitove: "Četrnaest palmi", "Tonka" i "Daleka obala".

Na sljedećem albumu "Ludi mornari dolaze u grad", iz 1992. godine, objavljeni su hitovi poput pjesme "Od mora do mora". Sljedeći je album "Mrlje" izdan 1993. godine, a album "Morski pas" 1994. godine, na kojem su objavljeni veliki hitovi: "Nema te" i "Morska vila". Uslijedili su albumi "Di si ti" 1997. godine i posljednji "1999-2000", objavljen 1999. godine.

"Staro zlato" prvi je samostalni album Marijana Bana, objavljen 2003. godine. Na ovom albumu Ban je otpjevao redom sve pjesme drugih izvođača, osim pjesme "U modroj zori", koju je osobno napisao dok je pjevao u Dalekoj obali.

Naše čitatelje nagradili smo s četiri puta po dvije ulaznice za koncert u Tvornici kulture, a sretni dobitnici su Mirta Vanđura, Igor Ohlhofer, Iris Grčić i Neven Antunac. Čestitamo dobitnicima te ih obavještavamo da će obavijest o preuzimanju ulaznica dobiti e-mailom.

Kapetan Dragan
ODSLUŽIO KAZNU
Kapetan Dragan pušten iz zatvora i protjeran iz Hrvatske
Vozi eko
VOZI EKO
Odgađa se edukativni projekt Vozi eko
  • jura_grozni:

    nisam baš siguran da će The Obala bit na tom koncertu s Marijanom Banom :( koliko se meni čini da su se razišli ;) možda diktatori ili ostali ili tako netko XD