Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika obljetnica

Okruglih 20 godina Jinxa - Koncerti u Ljubljani, Zagrebu i Beogradu

jinx
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/2
09.04.2014.
u 12:26

Grupa Jinx tijekom cijele 2014. godine serijom koncerata u regiji i šire slavi 20 godina uspješnog glazbenog djelovanja

Grupa Jinx tijekom cijele 2014. godine serijom koncerata u regiji i šire slavi 20 godina uspješnog glazbenog djelovanja.

Za obljetnički koncert Jinxi pripremaju presjek karijere u kojoj će izvesti hitove poput "Tamo gdje je sve po mom", "Na Zapadu", "Smijem se" i mnoge druge dobro poznate pjesme od kojih su mnoge tijekom proteklih 20 godina postali evergreeni.

Prvi u seriji jubilarnih "20 years of Jinx" koncerata održat će se u Sloveniji u petak 11. travnja u ljubljanskoj Cvetličarni.

- Jinxi su jako sretni kaj će svirati seriju koncerata povodom 20 godina glazbenog rada i djelovanja. Veselimo se unaprijed spaljivanju loših vibracija i viška tuge oko nas! Iznimno nam je drago da je upravo Ljubljana prva na redu. Bacit ćemo dobar urok na sve koji dođu uživo zaplesati i provesti se s nama - poručila je Yaya.

Već sljedeći mjesec, točnije 20. svibnja bend će zauzeti plato iznad garaže Tuškanac gdje se nalazi glavna pozornica Gričevanja. Zagrebačka proslava okruglih 20 sadržavat će mnoštvo rođendanskih iznenađenja o kojima će Jinxi više pričati sljedećih tjedana. Mjesec lipanj rezerviran je za Beograd, još jedan grad s kojim je bend proteklih godina razvio poseban odnos.

>>Jinxi žive od koncerata pa ulazimo u studio snimati nove stvari

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije