Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Odmor iz snova! Omiljena TV voditeljica otkrila nam je kako se provela u Dubaiju

Gradi se neprestano, a grad se širi izuzetno brzo priča voditeljica. Provela se odlično, na 32 stupnja, u toplom moru, s pristojnim ljudima u nakon Islanda – najsigurnijoj zemlji na svijetu
17. studenoga 2018. u 07:00 14 komentara 7676 prikaza
Pogledajte galeriju 1/3

Omiljena HTV-ova voditeljica Karmela Vukov-Colić upravo se vratila s odmora u Dubaiju.

karmela iznenadila Karmela Vukov Colić ima novu frizuru, a razlog je jako dirljiv

No to joj nije bio prvi put da je posjetila tu destinaciju, najčešće vodeći turističke grupe, a sada je otišla samo se odmoriti. Ono što je fascinira je činjenica da joj se čini kako svaki put naiđe na neki drugi grad. Dubai danas i Dubai prije deset godina su dva različita svijeta. Gradi se neprestano, a grad se širi izuzetno brzo priča voditeljica. Provela se odlično, na 32 stupnja, u toplom moru, s pristojnim ljudima u nakon Islanda – najsigurnijoj zemlji na svijetu.

20.11.2012., Zagreb -  Televizijska voditeljica Karmela Vukov Colic. večernjakova RUŽA Karmela Vukov Colić: Radio je moja prva i doživotna ljubav, a dikciju sam učila s plutenim čepom u zubima

Priča kako joj je uvijek zanimljivo saznati nešto novo o nomadskim korijenima, o značenju crteža kanom ili o običajima predaka današnjih stanovnika Dubaia. Posebno ju je oduševila čistoća – nigdje nećete naći papirić na cesti. Sve znamenitosti je prošla po nekoliko puta, ali se zbog društva popela na Burj Kalifu, bila u marini, na poznatoj „otok-palmi“, a nije zaobišla ni pustinju.

karmela vukov colić otvoreno Karmela Vukov Colić: U pet ujutro biciklom idem na posao i pjevušim

Kaže kako je u Dubaiu sve podređeno turistima. Izuzetno su dobro organizirani i neće biti problem posjetiti bilo što. Imate li malo vremena, sjednite na neki od hip-hop autobusa., predlaže Karmela. Na opservaciju da je Dubai postao „premoderan, da nema daška stare kulture“ odgovara kako se „stari Dubai“ još uvijek može vidjeti u sjevernom dijelu grada gdje se nalaze poznate tržnice – sukovi zlata i začina. Taj je dio zadržao negdašnji izgled, s puno malih, zbijenih ulica, džamija, gužom, bukom, trubljenjem automobila, glasnim cjenkanjem . Tu je i Al Fahidi utvrda koja priča priču o prošlosti ovog emirata.

Pogledajte video s najvećim hrvatskim zavodnicama: 

Kova d.o.o.
HRVATSKI PROIZVOD
Domaća tvrtka napravila samosterilizirajući kontejner koji efikasno čisti zrak od mikroorganizama poput bakterija i virusa
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku
  • Deleted user:

    Dubai je najveće razočarenje od svih mjesta gdje sam bio. Baš ništa. Prevruće, iznad 45st C ljeti, pretoplo more, pustinja i zgradurine. Sve je klimatizirano, autobusne stanice, nadhodnci, zgrade, trgovački centri....jer je vani pakao. Dakle, odmor u Dubaiju se svodi ... prikaži još! na boravak u zatvorenim klimatiziranim prostorima il kupanju u moru izna 30st C. Pjesak na kojem dotična stoji je pakleno vruć. Bilo gdje na našoj obali je neusporedivo ljepše i ugodnije. U Dubai odlaze skorojevići koji onda putem društvenih mreža objavljuju fotografije i reklamiraju se preko VL. Tamo sam bio službeno 6 dana. Abu Dabi je još gori. O društvenom uređenju i položaju stranaca u odnosu da domicilne Arape bi se dalo pisati. Naravno, ako imaš viška novca ili "sponzora" možeš se dobro provesti, kao u ostalom i u svim gradovima svijeta. Dubai se reklamira zgradurinama, pa tako imaju Burj Khalifu, a odlazak liftom na vidikovac je papreno skup, robnim centrima, a u jednom od njih je veliki akvarij i skijalište (to je zapravo bilo zgodno za probat, nadrealan osjećaj) i to je to. Postoji mali stari dio koji je izvorno arapski, a ostalo je sve umjetno i novokomponirano. I tu je velika greška onih koji odlaze. Ako netko doista želi vidjeti moć, zgrade ali i povijesni dio onda treba otići u Šangaj. E to je div! Dubai je naspram Šangaja dječje igralište. Za kraj mogu kazati kako više volim jedan dan na Korčuli ili Pelješcu nego 10 dana u Dubaiju.

  • golub Vaso:

    dvoje djece vanbračne je ostavila doma

  • dopizdilomi:

    Najsigurnijoj a zašto ne i najslobodnijoj. Vidim na slikama prepunu plažu i gužvu. Kažeš +32 a ti u haljinetini i zašto nema cura na plaži u bikiniju ili možda toplesu?