Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirota mala bogatašica

Novo ljubavno razočaranje Britney Spears

britney spears
pixsell
08.01.2010.
u 13:01

Donedavno se šuškalo o njihovu vjenčanju, no čini se da od toga neće biti ništa jer su Britney Spears i Jason Trawick zbog njegova flertovanja s nepoznatom plavušom pred prekidom.

Iako se činilo da je pjevačica Britney Spears napokon našla pravog muškarca koji je neće dovesti do ruba kao svojedobno Kevin Federline, lepršava glazbenica opet je doživjela ljubavno razočaranje.

Naime, njezin zaručnik Jason Trawick o kojem su svi imali samo riječi hvale, nedavno je viđen kako flertuje s nepoznatom plavušom u baru "Roger Room" u Los Angelesu.

 - Jason je bar napustio s dvije boce vode i zanosnom plavušom koja je jako nalikovala na Britney. Imao je ruku oko njezina struka, a ponašali su se kao da će zajedno provesti noć - izjavila je jedna svjedokinja. Iako se "bezgrešni" Jason pokušao opravdati Britney objasnivši joj da je bio u društvu dobre prijateljice i da mediji po običaju pretjeruju, bijesna pjevačica nije mu povjerovala već je pozvala svoju majku da je utješi.

Bliski prijatelji para sumnjaju da je prekid opet na pomolu.

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thevoice
14:17 08.01.2010.

britney......ja sam slobodan! kuham perem peglam cistim ....ne pusim i ne pijem (30 piva godisnje)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije