Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plastična kirurgija

Novi nos napravili Niko Kovač, Dino Rađa, Rene Bitorajac...

nos
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/8
12.03.2014.
u 18:00

Naime, šef hrvatske reprezentacije, kako potvrđuju i fotografije, napravio je korekciju nosa, a na taj korak odlučio se navodno još prije godinu dana. Kako se govori, Niko se na estetski zahvat odlučio ponajprije iz zdravstvenih razloga jer je zbog nepravilnog izbočenja na nosu imao problema sa sinusima i prohodnosti dišnih kanala.

Kako se Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu sve više bliži, to je i zanimanje javnosti za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Niku Kovača sve veće. A osim uspjeha na terenima, koji ususret globalnoj nogometnoj smotri postiže sa svojim igračima, uvijek širom otvorenim očima javnosti nije promakla ni promjena u fizičkom izgledu 42-godišnjeg Kovača.

Manji nos, veći šarm

Naime, šef hrvatske reprezentacije, kako potvrđuju i fotografije, napravio je korekciju nosa, a na taj korak odlučio se navodno još prije godinu dana. Kako se govori, Niko se na estetski zahvat odlučio ponajprije iz zdravstvenih razloga jer je zbog nepravilnog izbočenja na nosu imao problema sa sinusima i prohodnosti dišnih kanala, što za posljedicu može imati i jake glavobolje. No, koji god razlog bio, obožavatelji i štovatelji Nike Kovača slažu se da je bivši nogometaš s novim nosom, osim boljeg zdravlja, dobio i na šarmu te da je sada još zgodniji.

Foto: NordPhoto/PIXSELL

NordPhoto/PIXSELL, Igor Kralj/PIXSELL

A upravo su korekcije nosa, govori najpoznatiji hrvatski estetski kirurg Siniša Glumičić, najčešći korektivni zahvati kojima se podvrgavaju sportaši.

– Mnogi su moji klijenti sportaši – nogometaši, rukometaši, boksači, sportaši borilačkih sportova... Svi se oni bave sportovima u kojima su česte ozljede nosa pa na korekcije prije svega dolaze iz zdravstvenih razloga koji su povezani s estetikom. To znači da osobi ne možete omogućiti normalno disanje a da ne poboljšate estetiku nosa – kaže Glumičić te ističe da je njegovu pomoć potražio i poznati bivši košarkaš.

Dino Rađa dvaput je kod mene prije nekoliko godina operirao nos, a ozlijedio ga je igrajući košarku. Moji su pacijenti i dvojica poznatih hrvatskih rukometaša te dvojica poznatih nogometaša – kaže Glumičić, čiji je zadovoljni pacijent i popularni glumac i TV voditelj Rene Bitorajac.

– Rene je imao devijaciju septuma i malo spušten nos pa sam i to popravio – kaže plastični kirurg.

I Bitorajac je otvoreno progovorio o korekciji kojoj se podvrgnuo prije nekoliko godina. Priznao je da se nakon zahvata preporodio i svakodnevni život postao mu je uvelike lakši.

– Prije više godina imao sam ozbiljnih problema pri disanju na nos zbog devijacije septuma. Doktor Glumičić mi je operativnom korekcijom riješio problem, bez ikakvih bolova, te sam već za osam dana bio spreman vratiti se svakodnevnim obvezama. Prezadovoljan sam ishodom operacije – izjavio je Rene nakon operacije.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Jurica Galoić/PIXSELL, Grgur Žučko/PIXSELL

Muškarci rade i facelifting

Lani u listopadu francuski su se mediji raspisali i o novom, manjem “ponosu” nogometaša Zlatana Ibrahimovića, no 32-godišnji igrač francuskog kluba Paris St. Germain podvrgavanje estetskom zahvatu nikada nije komentirao. Ibrahimović je navodno smanjio “nepravilnost” na nosu zbog koje su ga često ismijavali, čak i navijači na nogometnom terenu.

Poznat je incident kada je Joey Barton, kontroverzni član engleskog kluba Queens Park Rangers, u sukobu s Ibrahimovićem tijekom jedne utakmice pokretom ruke napravio veliki nos i usporedio Zlatana s Pinokijem. Estetska kirurgija među muškarcima općenito, ističe Siniša Glumičić, posljednjih je godina dobila zamah.

– Ne prođe dan da ne radim zahvat na muškarcu. Prije dvadeset godina, kada sam otvorio ordinaciju, muškarci su činili deset posto klijenata, a danas 40 posto. Kod muškaraca iznad četrdeset godina vrlo su česte operacije kapaka i podočnjaka. Često je i presađivanje kose te liposukcija trbuha i slabinskog dijela, a muškarci sve više rade i facelifting – govori Glumičić.

Njegovi najmlađi pacijenti su sedmogodišnjaci koji dolaze na korekciju odstojećih uški, odnosno klempavih ušiju, dok se korekcije nosa mogu raditi s navršenih 16, 17 godina.

Komentara 11

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:01 13.03.2014.

Bitorajac je nedavno ponovno imo korekciju nosa u birtiji u centru Zagreba, kako je rekao muriji ...dvojica su ga maltila i davila a "prijatelji" se nisu mješali, već su samo gledali...e svašta majka rodi :-(

Avatar Feniks
Feniks
18:17 12.03.2014.

Kod Rađe zahvat nije uspio, sad je još ružniji.

SW
swic
18:58 12.03.2014.

O Boze ! Dali je to najvaznije u danasnje vrijeme koje napravio nos ? Nista ludje nisam mogao procitat danas .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije