Naslovnica Showbiz Zvijezde

Novi Mister Hrvatske Antonio Šincek, a Miss Maja Nikolić

Publiku su zabavljali Maja Šuput i Jacques Houdek. Maja je zapjevala u uskom, bijelom korzetu. Izbor je pratio i bivši sudionik Big Brothera Horvat Čagalj te Kristina Lumbar, Mladen Burnać i mnogi drugi.
03. srpnja 2012. u 10:54 7 komentara 900 prikaza
Miss Hrvatske
Pogledajte galeriju 1/7

U ponedjeljak navečer izabrani su novi Miss i Mister Hrvatske. Titulu Mistera ponio je Antonio Šincek (19), a titulu misice ponijela je Maja Nikolić (21). 

Novoj misici krunu je predala prošlogodišnja misica Katarina Prnjak, a Vanja Grgec, mister Hrvatske za 2011. godinu, predao je lentu Antoniju. 

Pratilje misici su Tea Bošković (22) i Anita Modrić (20), a pratitelji su Dejan Vuković (23) i Arsen Filipović (22). 

Publiku su zabavljali Maja Šuput  i Jacques Houdek. Maja je zapjevala u uskom, bijelom korzetu. Izbor je pratio i bivši sudionik Big Brothera Horvat Čagalj te Kristina Lumbar, Mladen Burnać i mnogi drugi.  Članice žirija bile su Anica Martinović i Aleksandra Grdić.

–- Moji favoriti nisu pobijedili, a novoj misici i misteru poručujem da na izboru samo budu svoji – rekla je Miss Hrvatske 1995. godine i prva pratilja Miss svijeta iste godine. 

– Šokirani smo pobjedom, nadamo se da ćemo što bolje predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru. Već od sutra počinjemo se pripremati da bismo spremni dočekali izbor za Miss i Mistera svijeta – složili su se Antonio i Maja.

CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas

  • duncan_idaho:

    mister Džirlo

  • Traxx:

    Crnac "mister" Hrvatske? Da je jos i "gay" bilo bila bi to perfekcija. Tko je birao - Josipovic, Milanovic i Pusicka po nalogu JudeoMasona i EU? Koji smo mi poltroni.

  • partizancina:

    FANTASTICNO ......eto hvala svevisnjem alahu dozivim i to cudo...tako sam sretan!