Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi Massimov videospot: Dodirni me slučajno

Massimo (1)
Foto: Tomislav Marić
1/3
PR
Autor
PR članak
23.01.2012.
u 20:00

Aktualni Massimov singl "Dodirni me slučajno" dobio je ovih dana svoj video uprizorenje!

Priča nas vodi od fatalnog susreta i bezizlaznih trenutaka koje Massimo proživljava zbog nerealizirane ljubavi do trenutka u kojem on vjeruje da postoji prilika za njih dvoje u nekoj “njihovoj“ budućnosti. Moli je da mu da snage da se izvuče s dna, makar i “slučajnim“ dodirom. Redatelj spota Tomislav Marić, inspiriran orijentalnim elementima pjesme, koja ima ponešto i od starinske starogradske patine, angažirao je za snimanje plesačicu Natašu Moskaljov. Ona je u svojoj koreografiji otplesala široku lepezu pokreta, odgovarajući tako na stihove koje on upućuje svojoj dragoj.

Video možete pogledati ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=MBpLH1uuI7o

 -  Teško je prenijeti emociju pjesme i potpuno se uživjeti no zato i radim s nekoliko ljudi, kao što je Tomica, pred kojima se mogu potpuno 'ogoliti' i dati najbolje od sebe, kazao je Massimo dodavši da je i na snimanju ovog spota, kao i prošlog "Iz jednog pogleda", zbog vremenskih (ne)prilika morao ponavljati neke scene. Zbog prejakog vjetra pojedini kadrovi snimljeni iz helikoptera ponovno su snimani što Massimo zapravo smatra dobrim znakom, ako je sudeći po iznimnom uspjehu prvog singla i videospota. Spot je sniman u dvorcu Bežanec, u malom zagorskom mjestu Valentinovo, i na nekim lokacijama u Zagrebu.
 
- Tomica je veliki esteta, želio je visokoestetiziranu sliku što mislim da smo i postigli. Čudno mi izgleda moje lice u jako krupnom kadru, ali ono je poput zemljopisne mape - mapa života i ja ga se ne stidim, ističe jedan od najboljih pjevača u regiji, koji je prije nepunih mjesec dana održao koncert u prepunom beogradskom Sava centru, a izazov koji ga uskoro čeka je koncert u Tvornici kulture u Zagrebu, 14. veljače.

Redatelj spota Tomislav Marić za Massima je dosad radio fotografije za tri covera, no ovo je prvi put da surađuju na spotu.

 - Od prvog albuma razgovarali smo o videospotu, ali nisam se osjećao spremnim. Massimo je veliki umjetnik i velika obaveza, nisam mogao nespreman ući u priču, bilo bi to nezahvalno prema čovjeku kojeg toliko cijenim. Kada su mi Boris (direktor Aquariusa, op.a.) i Massimo na promociji albuma ponudili da probam ekranizirati ovu predivnu ljubavnu priču, osjetio sam da se moj senzibilitet preklopio s pričom, kazao je redatelj.

Video je snimljen s foto aparatom, Sony NEX-7, koji je za potrebe snimanja spota dopremila tvrtka Sony Hrvatska, kad još nije bio u prodaji. Novena - Studio Digitalnih Ideja, odradila je zračnu podršku sa CineProCopterom ulovivši Massima u trenucima samoće i meditacije... Za čaroliju u dvorcu Bežanec pobrinuo se i poznati kuhar Stephan Macchi koji je ugostio Massima i ekipu.

Glazbu i tekst pjesme "Dodirni me slučajno" potpisuje poznati bosansko-hercegovački kantautor Dino Muharemović, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš.
.......
Dodirni me slučajno,
kad bez daha ostanem,
izvuci me sa dna ponovo,
ne daj me
Dodirni me slučajno,
udahni mi život ponovo,
ti to možeš sigurno,
rukom koju znam već odavno
................

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?