Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U UGODNOM DRUŠTVU

Njemu ništa ne fali! Grubnić ponovno privlači pažnju fotografijama s luksuznog putovanja

Marko Grubnić
Foto: Instagram
1/14
14.08.2020.
u 18:45

Stilist Marko Grubnić uživa u Istri gdje ljetuje u ugodnom društvu.

Marko Grubnić, popularno zvan Modni mačak, trenutno puni baterije na godišnjem odmoru u Istri gdje odmara u luksuznom hotelu, a sve je kao i inače zabilježio fotografijama na Instagramu. Njegov stil oblačenja nerijetko privlači pažnju pa je tako i ovog puta Marko učinio isto, a na licu mu se vidi da uživa u svakom trenutku svog odmora u ugodnom društvu.

Uz jednu od brojnih fotografija izdvojio je citat Oscara Wildea "Imam najjednostavniji ukus. Uvijek sam zadovoljan najboljim", a s njim su se mnogi složili nakon niza slika na kojima ponosno pozira i uživa ispijajući koktele te naglašavajući zaručnički prsten.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Marko je početkom godine iznenadio javnost najavom kako se namjerava oženiti. Budući da je vjenčanje bilo najavljeno u inozemstvu, korona mu je malo poremetila planove, pa je morao pomaknuti datum. Za In Magazin je najavio i kako bi vjenčanje trebalo izgledati.  Nakon što je objavio sretne vijesti početkom srpnja, među prvima mu se javila Maja Šuput, a uz nju Sonja Kovač, Matija Vuica i druge poznate osobe. 

Grubnić je na Instagramu objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem.  - Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam da. To je više od ljubavi - napisao je Marko pokraj fotografije. 

Foto: Instagram screenshot

- Ja sebe vidim, ne znam da li baš u bijelom, ali u jako svijetlom, jako prozračnom, neformalnom. Već sam rekao da neću imati odijelo i leptir-mašnu. Vrlo vjerojatno ne, jer je to nekako naša želja da vjenčanje bude opušteno i da ga pamtimo cijeli život. Ne želim pamtiti da me žuljala cipela. Sve će biti svijetlo, bijelo i nadam se samo tirkizno more. To je to - kazao je Grubnić koji je odmah dobio brojne čestitke prijatelja.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:59 14.08.2020.

za ovakovo stanje uputnica nije potrebna, primit ćete preko reda, pa odmah možeš naručiti majku

ZA
zadar1
19:31 14.08.2020.

"fotošop" mačak....😂😂😂😂

NE
nemanatrag
06:38 15.08.2020.

Njemu ništa ne fali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije