Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nives Celzijus otkrila što joj pišu obožavatelji te koja joj je najveća maštarija

Pjevačica je rekla kako se nije zaljubila jer trenutačno nema vremena za nove muškarce u svom životu. A ponuda ima puno. Na društvenim mrežama svakog dana pišu joj obožavatelji, a među njima ima i bračnih ponuda.
29. svibnja 2018. u 11:02 8 komentara 2255 prikaza
Nives Celzijus
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Nives Celzijus san je mnogih muškaraca, no u intervjuu za RTL EXkluziv otkrila je da joj prilazi i puno žena.

Nives Celzijus Nives Celzijus: 'Pošteno sam se isplakala, nedostajat će mi Sneki'

- Rekla bih da su gay djevojke puno hrabrije od muškaraca. Mnoge od njih mi znaju namigivati ili otvoreno prići - rekla je Nives.

Pjevačica i spisateljica rekla je kako je majka od 0 do 24. Kuha, pere, čisti i vodi brigu o sinu Leoneu i kćeri Taishi.

- Već mi je muka od povijesti i zemljopisa, jedva čekam da završi školska godina - rekla je Nives koja će nakon završetka škole s djecom na odmor, a tamo će im se pridružiti njen bivši suprug Dino Drpić.

Nives Celzijus
1 / 29
Nives Celzijus svestrano je ime naše estrade. Ona je spisateljica, pjevačica, glumica koja rado ističe svoje atribute i čiji se stil kroz godine mijenjao, a u tom stilu uvijek je bila dosljedna jednome – isticanju bujnog poprsja.

Pjevačica je rekla kako se nije zaljubila jer trenutačno nema vremena za nove muškarce u svom životu. A ponuda ima puno. Na društvenim mrežama svakog dana pišu joj obožavatelji, a među njima ima i bračnih ponuda.

- Peglao bih ti tri ormara robe svaki dan ako kažeš da - napisao joj je jedan obožovatelj, dok je drugi tužno pitao zašto više ne objavljuje izazovne fotografije. Nives ima puno maštarija, a jednu od njih otkrila je i u intervjuu.

- Voljela bih snimiti horor film u kojem će me troglavi manijak naganjati pilom - rekla je Nives.

Nives Celzijus NOVI SPOT Pogledajte kako se Nives Celzijus priprema za lov na zgodne komade Nives Celzijus POHVALILA SE LINIJOM Nives raspametila fanove: Ti si stvorenje ljepše od anđela Instagram Nives Celzijus ponovno provocira izazovnom fotografijom!
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar Hrvatski Vitez
  Hrvatski Vitez:

  Nives Celzijus otkrila što joj pišu obožavatelji te koja je njihova najveća maštarija šta bi sa njom radili.

 • ante555:

  Možda bi je mogao proslavit nekakav pornić a ne hororčić o kojem lupeta.

 • lomas.kusic:

  Valjda racuna ako je troglav da ima i tri k...a.