Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor bez zaručnika

Ništa od bračne luke, naša glumica otkrila: 'Otkazali smo vjenčanje'

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
07.08.2019.
u 08:36

Katarina Strahinić trenutačno se odmara u Dubrovniku bez zaručnika, 26-godišnjeg marketinškog stručnjaka Mislava Madirazze

Glumica Katarina Strahinić, poznata po ulozi u seriji ''Ko te šiša'' i sudjelovanju u showu ''Zvijezde pjevaju'', ovo je ljeto trebala uploviti u bračnu luku, no od vjenčanja ipak neće biti ništa.

Zagrepčanka, 26-godišnjakinja, trenutačno se odmara na Jadranu bez zaručnika. Otkrila je za Story kako je došlo do promjene plana te da unatoč otkazivanju svadbene svečanosti s partnerom Mislavom Madirazzom ima velike planove. Naime, za manje od mjesec dana zaručnici će otputovati u Aziju.

Foto: Petar Glebov/Pixsell

– Tome se jako veselimo jer potkraj kolovoza idemo na Bali. Trebali smo se vjenčati ove godine, ali zbog gustog rasporeda nismo stigli sve organizirati pa smo umjesto toga odlučili otići u Aziju. Nikad nisam bila ondje i jedva čekam – otkrila je Katarina za Story.

Glumica se trenutačno odmara na Šipanu za koji kaže da je njezin raj na zemlji, dok je njezin partner, inače marketinški stručnjak, zbog posla morao ostati u Zagrebu. No, ne zadugo jer za manje od tri tjedna ovaj par kreće na zajedničku avanturu pa će nadoknaditi sve izgubljeno vrijeme.

Pogledajte i gdje se odmaraju poznati Hrvati.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kora
10:36 07.08.2019.

Već sam se uplašila da se nisu posvađali.

ZI
zijo68
10:30 07.08.2019.

Dobra mala, recite jesu inače zagrepčanke ovako zgodne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije