Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA O SAMAČKOM ŽIVOTU

Nina Badrić: Ovo ljeto bilo mi je najgore

nina badrić
Antonio Bronić/Pixsell
10.12.2009.
u 09:14

- Bila sam umorna i rastrgana između koncerata i audicija, trudila sam se sve podnijeti stoički, a onda je zapjevao mali Mateo Ravlija koji me je svojom izvedbom emotivno “dokrajčio” pred kamerama - kaže Nina.

Pjevačica Nina Badrić u intervjuu za časopis Gloria otkrila je da više na zaslonu mobitela nema sliku pet godina mlađeg supruga Bernarda Krasnića nego obožavanog nećaka Marca. Članica žirija šoua Supertalent otkrila je i da joj u travnju izlazi novi album te da je otkad je sama, počela više čitati i raditi na sebi.

- Ljetos na audicijama bilo mi je užasno. Bila sam umorna i rastrgana između koncerata i audicija, trudila sam se sve podnijeti stoički, a onda je zapjevao mali Mateo Ravlija koji me je svojom izvedbom emotivno “dokrajčio” pred kamerama. U šouu sam, baš kao i natjecatelji, prolazila svoja emotivna iskušenja – kaže Nina. Najteže joj je bilo djeci u najosjetljivijoj dobi reći da ne mogu dalje, pogotovo što neki od njih u njoj vide uzor.

- No, smatram da ako ne možeš primiti “ne”, nećeš se znati nositi ni s “da”, a to je u našem poslu najvažnije. Ako ti poraz odnese glavu i uspjeh će te za koju godinu stajati glave – dodaje glazbena diva koja u 37. godini započinje novi životni ciklus.

- U njega sam ušla sa spoznajom da je najvažnije ostati dosljedan sebi i slijediti svoj put. Mnogi se uljuljkaju u sigurnost svog života uvjereni da se ne trebaju razvijati, ali ja sam odlučila zaorati duboko u sebe - rekla je Nina za Gloriu, a ono na što je najponosnija stabilna je karijera koja traje već 17 godina.

- Trenutno se mnogo toga kuha u meni. U pjesmama za novi album pazim na svaku riječ, jer riječ je snaga – priča pjevačica koja će novi album izdati u travnju, a u siječnju bi trebao izići prvi singl s njega. Na proljeće planira veliki koncert u zagrebačkoj Areni na kojem će joj gosti biti Atomic Dance Factory iz Supertalenta.

Nina je također potvrdila da se još uvijek čuje s Bernardom te da s njim ponekad popije i kavu. Najveća ljubav u životu sada joj je nećak Marco, sin njezine sestre Sunčice koja živi u Rimu, a vjeruje da će jednog dana i sama osjetiti majčinsku ljubav.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radant
10:32 10.12.2009.

samo briši a ja ću pisati i dalje ali samo istinu , a napisao sam samo ono što je već bilo objavljeno tj. da je ostavila muža zato što se spetljala sa nekim srbinom bogatašem tj. da je viđana na njegovoj jahti , a ja sam napisao to u svom stilu kao odgovor na podnaslov gdje piše da je bila rastrgana između posla...... kao da ona nešto radi te sam ja napisao da je ona bila rastrgana od strane srpskog bogataša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije