Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na hvaru

Nina Badrić oduševila pratitelje novom fotografijom s mora, javila joj se i Jelena Rozga

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/13
01.09.2022.
u 20:25

- Lipo mi je, lipo mi je - napisala je pjevačica u opisu te otkrila da se nalazi na otoku Hvaru.

Pjevačica Nina Badrić (50) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila je kako uživa uz more. Nina se fotografirala kako sjedi na kamenu bosa te se posebno na fotografiji isticao njezin osmijeh i raspuštena kosa. Pjevačica je bila u topu otkrivenih ramena, a isticale su se i njezine vitke noge.

- Lipo mi je, lipo mi je - napisala je u opisu te otkrila da se nalazi na otoku Hvaru. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji te joj uputili komplimente, a među njima i kolegica Jelena rozga. "Lipa, lipa", poručila joj je. "Lipotica", "Predivna", pisali su joj pratitelji te ostavili brojne emotikone srca. "Ma lipa si ti. Prirodna", poručila joj je jedna osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, Nina je ovo ljeto podijelila brojne fotografije s odmora na radost svojih obožavatelja. Pjevačica koja tradicionalno odmor provodi u svojoj kući u Jelsi na Hvaru, nedavno je tako na Instagramu objavila fotografiju u crvenom kupaćem kostimu, te napisala kako joj je ovo najdraži period ljeta.

- Najljepši period ljeta. Otok polako ispraća zadnje goste, plaže su skoro puste, more je rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši, a i rimuje se - napisala je Nina u objavi.

U komentarima joj se tada javio tenisač Ivan Ljubičić, koji ju je pitao "A glas?", a Nina mu je odgovorila kako je i on na paši.  "Ninuška prelijepa", "Najljepša si, bombončić umočen u čokoladu", "I ja bi tak", "Lijepa dama bez premca", "Uvijek divna i prekrasna žena", "Sve ljepša", pisali su joj obožavatelji.

VIDEO Severinina sestra teško optužila pjevačicu: 'Branila sam se od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu' 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije