Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao i na hvar

Nina Badrić je proživljavala pravu dramu daleko od očiju javnosti: Uznemiravo ju je nepoznati muškarac

Foto: Filip Brala/Pixsell
1/11
27.10.2020.
u 21:45

Iako je Nina odbijala svaki oblik komunikacije, uporni muškarac nije želi odustati, te je od nje tražio prisnije odnose.

Pjevačica Nina Badrić prijavila je muškarca zbog višegodišnjeg uznemiravanja.

Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, nepoznati muškarac pjevačicu je uznemiravao u Zagrebu, a kasnije i na otoku Hvaru, gdje Nina ljetuje zbog čega je bila primorana potražiti pomoć policije. 

Iako je Nina odbijala svaki oblik komunikacije, uporni muškarac nije želi odustati, te je od nje tražio prisnije odnose. 

Cijeli slučaj je završio na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, a kasnije je sve prebačeno u Zagreb zbog toga što muškarac tamo ima prebivalište. 

Muškarac je prestao tek nakon što je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze s pjevačicom, ali i zabranu uhođenja ili uznemiravanja, zbog toga što je policija brzo reagirala. 

Sličnu situaciju je proživjela i pjevačica Jelena Rozga. Nju je za vrijeme karantene uznemiravao muškarac koji joj se pojavio i vratima kuće u kojoj živi, te je i u tom slučaju morala reagirati policija. 

Ključne riječi

Komentara 15

LU
Ludwik
22:19 27.10.2020.

Možda je taj nesretnik uza svu svoju maloumnost i relativmo slabovidan.... Kako drugačije objasniti prevaljivanje stotina kilometara zbog Nine? Pa na svakom zagrebačkom tramvajskom stajalištu ima pregršt djevojaka pokraj kojih Nina izgleda poput ofucane kavanske trofrtaljke!

DU
Deleted user
23:59 27.10.2020.

Čovjek nudi sjeme krumpira i tehnologiju sadnje,iskopa i plasmana,za sve drugo sumnjam da neko ima interes.

Avatar gradonacelnik koji menstruira
gradonacelnik koji menstruira
22:02 27.10.2020.

Možda se radi o izumitelju Fotošopa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije