Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmršavija faza

Nikad mršavija glumica zabrinula obožavatelje. Ima samo 47 kilograma

Foto: Profimedia
1/7
23.10.2018.
u 19:32

Od prekrasne Julije Roberts ostala je samo sjena, smršavila je najmanje tri konfekcijska broja, a u licu je potpuno propala. Julia tvrdi da je smršavila zbog novog filma kojeg naziva „kardio-glumom“

Američki mediji „razapeli“ su Juliju Roberts nakon što su objavljene njezine posljednje fotografije.

Od prekrasne glumice ostala je samo sjena, smršavila je najmanje tri konfekcijska broja, a u licu je potpuno propala. Julia tvrdi da je smršavila zbog novog filma kojeg naziva „kardio-glumom“.

- Svaki dan na sebi nosite tonu stvari, jurite gore-dolje stepenicama. Moram priznati da sam zato izgubila jedan konfekcijski broj i da mi sve stare hlače padaju, kaže glumica.

- Jednostavno volim taj žanr i imala sam sreće da glumim u nekim trilerima. Iako znam koliko me naporan rad čeka, ne želim odbijati takve uloge. Lik koji sad igram prihvatila sam zbog svih okolnosti koje su zadesile tu ženu. Čim sam pročitala scenarij, nisam mogla prestati misliti o tome i jedva sam čekala da se uživim u ulogu, objasnila je holivudska glumica.

Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana izvor blizak poznatoj glumici istakao je za "Radar online" da je ona ipak potpala pod utjecaj holivudske ideje da žena ne smije imati ni gram viška.

- Julija trenira šest dana u tjednu, ide na aerobik, pilates i yogu i jako malo jede. Ima 47 kilograma, njeni prijatelji se plaše da je neuhranjena, rekao je izvor.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
20:35 23.10.2018.

Procitao sam ovo prije pocinka,a sad sigurno necu moci spavati.

Avatar poljicanin
poljicanin
22:43 23.10.2018.

Nije ni čudo kada ide iz kupovine a gura prazna kolica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije