Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda na Jarunu

Naša pjevačica mora na operaciju: 'Ljutita djevojka gurnula me biciklom, letjela sam i polomila se na tri mjesta'

Foto: Instagram
1/15
22.05.2022.
u 18:30

Pjevačica je na svojem Instagramu podijelila što joj se danas dogodilo. Ispričala je da ju je mlada djevojka gurnula te da je pala i slomila ruku na tri mjesta zbog čega mora na operaciju.

Pjevačica Nika Antolos sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila što joj se dogodilo. Nika je objavila fotografiju na kojoj se vidi da odmara te istaknula ruku zamotanu u gips. Pored fotografije opisala je što joj se dogodilo te zahvalila medicinskom timu koji joj je pomogao.

- Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da obje trake su njene i gurnula mi rolu biciklom. Nakon sto sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu. Osim što je kost na desnoj ruci slomljena - slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju – napisala je Nika te se zatim obratila djevojci koja ju je gurnula.

 - Mila, ti ,,živčo guralica”, ako ti je loš dan, pliz, pronađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to – poručila joj je. - A cijeloj ekipi iz Draškovićeve - najveća hvala, nema vas svijet – zahvalila je medicinskom timu, a potom se obratila i pratiteljima. -Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš tko je ljut – poručila je za kraj.  

U komentarima su joj pratitelji poželjeli brz oporavak. – O Bože dragi… Joj, jako mi je žao, brz oporavak draga Nika – poručili su joj.

Inače, Nika je prije nekoliko dana sa svojim kolegicama Pamelom Ramljak i Nedom Parmać otkrila da će ponovno zajedno pjevati. „Feminnem se vratio!“, napisale su na službenom profilu na Instagramu te dodale hashtag 'Feminnem dok ne preminem'. Popularna grupa sa scene se povukla prije 10 godina, a djevojke su se u međuvremenu posvetile svojim obiteljima i vlastitim karijerama.

Grupa Feminnem predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji 2010. godine s pjesmom 'Lako je sve'. Feminnemke su na Euroviziji nastupile i prije toga i to kao predstavnice Bosne i Hercegovine 2005. godine. Grupa je ostala zapamćena po čestoj izmjeni članica, a osnovale su je Neda i Pamela s Ivanom Marić 2004. godine nakon nastupa na natjecanju Nove TV 'Hrvatski Idol'.

VIDEO Mladen Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
20:39 22.05.2022.

Pavijani na biciklima i romobilima,ugrožavaju građane,tu policija mora imati kud i kamo više kontrole i strogo kažnjavati

BU
Butterbur
06:46 23.05.2022.

Konačno dočekala nešto da objavi na svim portalima.

BS
@bserver
02:43 24.05.2022.

Grad vrvi od biciklo kamikaza i agresivaca bez obzira za pješake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije