Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vice vukov

Nije smio postojati 18 godina, jedini grijeh mu je bio što je volio Hrvatsku i o njoj je pjevao

05.08.2022.
u 15:00

Vice Vukov rođen je trećeg dana kolovoza 1936. u Šibeniku. Pjevao je od mladosti, naslijedivši taj talent od mame Amelije koja je bila talijanskog podrijetla i prelijepo je pjevala. Tata Stipe došao je sa Zlarina, a mama je bila fetiva Šibenčanka. Manje je poznato da je već sa 16 godina mladi Vice pjevao u opereti “Ševa”.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
15:51 05.08.2022.

Hrvatska je puna" proganjanih ljudi tijekom SFRJ režima". Sve domoljub do domoljuba. A većina od njih nikad nije ni primirisala tamnice. Većina nije izbačena s posla . To su oni salonski državotvorci. (Baš kao i danas salonski ljevičari ,ali to je neka druga tema.)..... U onu manjinu pravih stadalnika i paćenika bivšeg režima svakako spada veliki gospodin Vukov .

BU
burza
19:55 05.08.2022.

Hvala ti Vice na lijepim pjesama koje su upecatile moju mladost steta sto te ne cujemo vise na radiju jer ti si izvrstan pjevac a ne ovi danas neznas koji je gori od gorega

RO
ronyday
15:26 05.08.2022.

Ugjenjitvan i progonjen od UDBE na kraju je pokleknuo da bi spasio živu glavu, a za izdaju je nagrađen pozicijom saborskog zastupnika. Nije mi bilo lako živjeti sa tom činjenicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?