Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti unuci

Nestala mama Michaela Jacksona, sedam dana se nije javila unucima

michael jackson (1)
Foto: pixsell
1/3
22.07.2012.
u 18:50

Jermaine Jackson, Katherinein sin tvrdi kako je njegova mama u Arizoni gdje se odmara, ali njegovi nećani Paris, Blanket i Prince mu ne vjeruju

Američki mediji danas su prenijeli vijest kako je Katherine Jackson, mama Michaela Jacksona, nestala prije sedam dana. Naime u subotu navečer njen nećak Trent Jackson je policiji prijavio njen nestanak jer je sedam dana nije uspio dobiti na mobitel kao ni njeni unuci Paris, Prince i Blanket o kojima se Katherine brine otkako je Michael umro. Radar Onlineu je načelnik policije u Los Angelesu, Josh Thai potvrdio kako su dobili prijavu o nestanku Katherine Jackson.

- Paris je izvan sebe od brige. Prije tri godine je izgubila tatu a sada ne zna gdje joj je baka, teško se nosi s ovom situacijom - ispričao je Radar Onlineu prijatelj obitelji Jackson.

Sandra Ribera, odvjetnica Katherine Jackson za CNN je izjavila kako je 15. srpnja Katherine iz Kalifornije otputovala u Meksiko na koncert braće Jackson koji se trebao održati dva dana kasnije te se od odlaska u Meksiko nije javljala obitelji.

- Zabrinuta sam kao i Michaelova djeca jer se nikada nije dogodilo da im se Katherine ne javi s puta, bojim se da joj se nešto dogodilo - kaže Ribera.

Jermaine Jackson, Katherinein sin na svom twitteru je objavio kako se njegova majka nalazi u Arizoni gdje se prema preporuci liječnika odmara. Paris nije umirila objava njenog strica i na svom twitteru je zamolila da svi koji imaju bilo kakve informacije o njenoj baki da se jave njoj ili policiji.

Rodbina Michaela Jacksona u zadnje vrijeme se često svađa oko njegovog nasljedstva pa su strani mediji u tome pronalaze razlog nestanka mame Jackson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije