Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Neda Parmać podijelila status o trenutačnoj situaciji u životu: 'Već drugi put u dva tjedna dijete kuri'

Foto: Pixsell, Privatni album, Story
1/12
23.09.2021.
u 07:30

- Ne žalim se... Super sam. Volim raditi, sve je super - napisala je pjevačica u objavi na Instagramu gdje je otkrila kako se pretrpala obavezama te kako njezina kćer ima temperaturu dok nju boli grlo.

Pjevačica Neda Parmać (36) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u svom domu, a objavi je dodala i duži opis. Parmać je iskoristila taj prostor kako bi otkrila kakav je ritam imala zadnjih dana te što se događalo u njezinoj obitelji. "Evo već drugi put u dva tjedna dijete kuri, nije neka visoka temperatura ali taman visoka da te drži budnu noćima", započela je pjevačica te dodala da si je uzela puno obaveza kako ne bih razmišljala o koroni koje se boji. Dodala je da se čudi kako zbog svega funkcionira. "Ne žalim se... Super sam. Volim raditi, sve je super", napisala je pjevačica. Opisala je i kako su izgledale njezine poslovne obaveze posljednjih dana. Svojim pratiteljima je otkrila da ima novu pjesmu za koju je snimila i video. "U petak, prije svadbe, smo se našli, trebali smo snimati vani, pala je kiša, promijenili smo scenarij i snimali unutra jer nam redatelja nema naredna dva tjedna. Prošli tjedan sam i ja uhvatila neku virozu, grlobolja, ono, bez veze nešto. S tom eto bezveznom dijagnozom sam odradila i snimanje i dvije svirke, i tri radionice i evo srijeda je, i taman kad sam došla sebi, Adriana, opet... Ne žalim se. Super sam", otkrila je Parmać svojim pratiteljima na ovoj društvenoj mreži.

U komentarima su joj pratitelji pružili podršku. "Samo hrabro naprijed uz brzo ozdravljenje", jedan je od komentara. "Drži se, Nedo", poručio joj je pratitelj, a druga osoba joj je rekla da 'drži fige' kako bi njezina kćer što prije ozdravila. Neki su komentirali i njezin izgled, pa su joj poručili da je 'slatkiš' i ljepotica'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

Podsjetimo, Neda je pjevačica glazbene skupine 'Gelato sisters', a javnosti je poznata i kao bivša članica grupe 'Feminem'. U srpnju ove godine je proslavila osmu godišnjicu braka sa suprugom Damirom Klačarom s kojim ima i kćer Adrianu. Pjevačica je otkrila i da su njih troje pravi mali tim te da joj suprug rado pomaže i u kućanskim poslovima.

VIDEO Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji 'Seks i grad'

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kažemja
10:27 23.09.2021.

Najbolje noge estrade.

BT
BTW
08:24 23.09.2021.

I dobro, Neda, kad dijete "kuri", onda se podrazumijeva da ima vrlo visoku temperaturu-iznad 39, 5. To se zove vrućica. Neš vjerovat al zna bit i preko 40-hiprepireksija,a onda može nastupiti i koma a može doći i do smrti vrloo male djece ako se ne provedu mjere snižavanje temperature. Nadam se da je Vašem djetetu sa povišenom temperaturom sada u redu. Idite se svakako testirati na Sars-CoV-2 virus. Možda ipak nije bezazleno. Radi sebe ali i drugih ljudi s kojima surađujete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije