Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bila zadovoljna

Neda: Kad se samo sjetim koliko sam plakala zbog toga kao mlada...

Foto: Privatna arhiva
1/10
12.01.2020.
u 14:44

U sedmom desetljeću pjevačica Neda Ukraden izgleda bolje nego ikad, ali u mladosti nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Za Nedu Ukraden često kažu da je najljepša baka estrade i jedna od najljepših žena u regiji, a Neda često ističe kako je sve na njoj prirodno i  kako joj ne pada na pamet nešto na sebi mijenjati, iako je kao mlada bila nesretna zbog ovoga.

- Bog mi je dao ovakvo lice i građu. Kad se samo sjetim koliko sam plakala zbog toga kada sam bila mlađa, a sada sam presretna. Stalno sam se žalila mami zašto mi je podarila okrugle obraze umjesto da budem duguljasta i mršava, a sada mi je drago što imam takve jagodice i takvo lice pa ih nisam morala 'pumpati' i korigirati - rekla je Neda za Kurir.

Dodala je kako svaki dan vježba i da je ona najbolji dokaz kako se i nakon šezdesete može izgledati mlado i njegovao. Osvrnula se i na činjenicu da je solo i citirala je svoju kolegicu Cher.

- Meni muškarac nije potreban da budem sretna. Nedavno sam čitala intervju od Cher. Mama ju je jednom pitala kada će naći nekog bogatog muškarca i kada će se udati, a ona je odgovorila: Mama, ja sam bogati muškarac. Tako vam je i u mom slučaju. Ne treba mi muškarac ni zbog emocija ni zbog financija. Dovoljna sam sama sebi - kaže Neda. 

Ključne riječi

Komentara 4

RO
ronyday
15:20 12.01.2020.

Ovo nikada nije izgledalo dobro a kamo li sada.

ČR
črnamatizemla
15:38 12.01.2020.

Izgleda ko pratetka Kim Kardashian, neki turkijski tip. Dajte prosim vas, vi o njoj gotovo na dnevnoj bazi?

ET
en-ten-tini
15:11 12.01.2020.

ne zanimaju nas vijesti iz srpskog pašaluka, ne hvala novinari. Može koja vijest iz Beča, Amsterdama ili Ljubljanje čak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije