Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće scene

'Nebo i zemlja' prva turska serija s eksplicitnim prizorima

kivanc (1)
Foto: PR
1/3
26.03.2013.
u 12:00

U dosadašnjim turskim sapunicama nisu prikazivani intimni trenuci među partnerima

Kada su se turske serije pojavile na našim komercijalnim televizijama mnogi su komentirali kako su u odnosu na američke i meksičke poprilično čedne. Scene izmjenjivanja nježnosti svodile su se na nevine zagrljaje, poljupce među glavnim junacima gotovo nikada nismo vidjeli, a da postoji intima u spavaćoj sobi nije se moglo čak ni pretpostaviti. U subotu je na RTL-u počela serija “Nebo i zemlja” koja je već u prva tri dana prikazivanja pokazala da će biti drukčija od svih dosadašnjih.

Usputna avantura

Kivanç Tatlitug, kojeg mediji zovu turskim Bradom Pittom, u svakoj epizodi nekoliko puta pokaže svoje atletsko tijelo, a u prvom nastavku bombardirao nas je vrućim scenama u kojemu mu je partnerica djevojka koju je “pokupio” na tulumu. Takvo što dosad se u turskim sapunicama nije moglo vidjeti.

Serija “Sulejman Veličanstveni” našla se na sudu jer su Turci smatrali da je raskalašena i vrijeđa tursku povijest, a glumice su dobile izričitu naredbu da svoje tijelo trebaju što više prikrivati, no producenti “Neba i zemlje” s time nemaju problema. Naprotiv, Kivançevo tijelo odlučili su toliko izložiti pogledima javnosti da su u radnju serije morali ubaciti i njegove tetovaže. U prvom nastavku serije njegov lik Kuzey ih nema, ali su producenti su shvatili da će šminkerima biti prevelik problem svaki dan puderom prikrivati njegove stvarne tetovaže pa su već u drugi nastavak stavili scenu u kojoj Kuzey odlazi majstoru tetoviranja.

 Svjestan izgleda

 I sam Kivanç, bivši najbolji model svijeta, svjestan je da mu je izgled veliki plus za dobivanje uloga.

 – Bog mi je podario tijelo, znam da mi je “kalup” dobar, ali samo od toga i nemam neku korist. Važan je i talent – kaže 30-godišnji glumac.

 Za razliku od svih prijašnjih uloga, Kivançu u “Nebu i zemlji” šminkeri nisu morali prikrivati ožiljke na licu.

 – To je nešto sto sam Kuzeyu dao na dar, i zaista mu pristaju jer je takav, gura glavu gdje mu nije mjesto, stalno se tuče. Ožiljke sam zadobio još u djetinjstvu – otkrio je glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije