Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u toplijim krajevima

Ne viđamo je često u ovakvom izdanju! Jedna od najseksi žena svijeta (40) skinula se u bikini i očarala linijom

Jessica Alba
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/14
27.11.2021.
u 17:41

Glumica Jessica Alba već godinama ne silazi s liste najljepših žena svijeta, a najnovije fotografije iz Meksika gdje je otputovala s obitelji dokazuju i zašto.

Glumica Jessica Alba (40) već godinama ne silazi s liste najljepših žena svijeta, a najnovije fotografije iz Meksika gdje je otputovala s obitelji dokazuju i zašto.  Jessicu fotografi prate u stopu, a rijetko ju imamo priliku vidjeti u razgolićenom izdanju budući da ne pristaje ni na golišave scene u filmovima.

Jessicu su sada ulovili na plaži, u neobičnom ružičastom bikiniju koji je kombinirala s tajicama koje su naglasile njezinu zavidnu figuru ne mareći za znatiželjne poglede. Njezino izdanje mnoge je podsjetilo na ona u filmovima 'Fantastična četvorka' i 'Opasno plavetnilo' gdje je očarala i neprežaljenog glumca Paula Walkera koji je tada priznao da da nije mogao maknuti oči s njezine stražnjice pogotovo u scena gdje je Alba nosila bikini. 

Obožavatelje su nove fotografije oduševile, a mnogi su komentirali kako izgleda jednako dobro kao i na početku karijere, no Jessica je priznala kako nije uvijek bila zadovoljna u svojoj koži.

Foto: Profimedia

Početkom 2000-ih priznala je da se borila s anoreksijom jer je bila opsjednuta težinom, no sada se posvetila zdravom životu, prehrani i vježbanju, a otkrila je i da joj je draža opuštena rekreacija nego naporni treninzi.

Inače, Alba je bila jedna od prvih glumica koja se pojavila u filmovima o superherojima, a nakon snimanja filma 'Fantastična četvorka' razmišljala je o povlačenju iz glume.

-Mrzila sam to, sjećam se scene umiranja. Redatelj mi je rekao da izgleda previše realistično i bolno te me pitao mogu li biti ljepša dok plačem- rekla je glumica u jednom intervjuu, a upravo je tijekom snimanja 'Fantastične četvorke' upoznala svog supruga, Casha Warrena (42) s kojim ima troje djece- Honor Marie Warren (12), Haven Garner Warren (9) i sina Hayesa Alba Warrena (3).

Jessica se za glumu zainteresirala još kao dijete, a svjetsku slavu donijela joj je uloga u seriji 'Anđeo tame' nakon čega su uslijedile uloge u filmovima 'Honey', 'Valentinovo' i 'Fantastična četvorka' koje su joj donijele planetarnu popularnost.

VIDEO>>Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva 
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije