Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva sreću

Naša samozatajna pjevačica konačno pokazala svog dečka

Foto: Instagram
1/6
25.07.2019.
u 10:35

Nina Kraljić objavila je nekoliko fotografija s dečkom i ne skriva koliko je sretna.

Pjevačica Nina Kraljić koja je Hrvatsku predstavljala na Eurosongu 2016. godine svog dečka je držala u tajnosti sve do sada kada je odlučila objaviti zajedničke fotografije s njim. 

Nina je i prije objavila neke fotografije s dečkom Florijanom ali tada se nije još dalo zaključiti kako su zajedno, a sada je objavila fotografiju  na kojoj se ljube i grle na plaži.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Samozatajna pjevačica božanstvenog glasa očito je jako sretna, a zbog njene su presretni i njeni obožavatelji.  O svom privatnom životu Nina ne voli govoriti i uvijek radije priča o svojim glazbenim uspjesima.

Pjevačicu tako uskoro očekuje nastup na  festivalu Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2019.  gdje će publici predstaviti novu pjesmu "Ljubavi mala". 

Ključne riječi

Komentara 2

SK
Spiljski_Komi
12:19 25.07.2019.

Roditelji su me učili da nikad za neku ženu ne smijem reći da je ružna. Zato nemam ovdje šta napisati.

Avatar Niškorist
Niškorist
12:07 25.07.2019.

Koga to opće zanima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije