Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životni savjeti

Naša pjevačica uoči 50. rođendana: 'Ove sam stvari naučila u pola stoljeća života'

Foto: Instagram
1/5
14.11.2019.
u 07:00

Ivana Banfić uskoro će proslaviti 50. rođendan, a uoči slavlja sa svojim obožavateljima udijelila je nekoliko životnih savjeta.

Pjevačica Ivana Banfić za nekoliko dana, točnije 16. studenoga, proslavit će 50. rođendan. Uoči svog rođendana obožavateljima je otkrila što je sve naučila u proteklih pola stoljeća života.

– Uskoro ću slaviti 50 g. Juhuu, samo pola stoljeća. što sam naučila? Da je život dragocjen, da je svaki trenutak sve što imam, da je sreća u meni, da me ne može nitko voljeti ako ne volim sebe, da sama kreiram dan i da mi ga nitko ne može pokvariti osim mene, naučila sam voljeti i prihvaćati sve ljude bez obzira na njihove postupke i stilove života, naučila sam opraštati, shvatila sam da u životu nema prepreka i da sam prepreka i problem jedino ja sama sebi, da su svi snovi ostvarivi. I da je ljubav najjača sila u svemiru. Živote, hvala ti na postojanju – napisala je Banfić i oduševila mnogobrojne pratitelje.

– Apsolutno točno, pronašla sam se u svakoj riječi – komentirala je jedna od pratiteljica, a na objavu nisu  ostali imuni ni muški obožavatelji koji su Ivanu poželjeli i osobno upoznati.

– Baš bih volio da te mogu osobno upoznati. Dosta se razlikuješ od svih s javne scene... I sad ne pričam o nastupima, izgledu itd... pričam o tebi osobno... O stavu, načinu razmišljanja, životnoj filozofiji... pratim te odavno... I mogu ti reći da me oduševljavaš sve više i više – poručio joj je.

Ivana se nedavno ponovno vratila nastupima s dance hitovima, a prije toga pokrenula je i neobičan posao u 100 godina starom obiteljskom štaglju. Riječ je o trodnevnom programu detoksikacije u blizini rijeke Kupe ,čija je cijena iznosila 2790 kn.  – Očekuje vas prilika da provedete vrijeme u prekrasnom prirodnom/seoskom ambijentu s pogledom na šume, livade, sunce, nebo i rijeku Kupu. Usporite i uživajte s nama u jednostavnosti, prisutnosti, druženju uz vatru i pričanju priča o životu, opuštanju, šetnji prirodom, meditaciji i prepustite se postupnom procesu detoksikacije uma, duha i tijela. Kroz puno raznolikih aktivnosti imat ćete priliku doživjeti moćnu osobnu transformaciju koja će vas dovesti bliže sebi, istinskoj radosti življenja i dubokoj zahvalnosti – stajalo je u opisu programa na Facebook stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar EtTore
EtTore
11:04 14.11.2019.

Ana Tomaskovic je STROJ!!!

DU
Deleted user
08:49 14.11.2019.

Nas tzv. obične male ljude boli patak (ili patka, kako koga) za tamo neku lakonotnu pjevaljku Banfić Ivkicu i njezin 50. rođendan. Ne da imamo nešto protiv nje, nek' ide s milim Bogom, nego nama je puno važnije to kako ćemo preživjeti sutrašnji dan i sve vrijeme što nam je još ostalo u ovoj suznoj dolini. Tko nam je kriv kad nismo elitisti kojima u Hrvatskoj ne nedostaje ni ptičjeg mlijeka.

ZA
zagabria2
09:48 14.11.2019.

Naučila sam djeco nemojte pumpati s*se neće vam pomoći i nemojte protratiti život uzalud samo zbo jedne popularne pjesmice. I nemojte se udati za siledžiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije