Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiv!

Naš poznati kuhar objavio fotku iz mladosti: 'I tu sam sličio na sebe'

Mate Janković u mladim danima
Foto: Facebook
1/4
04.01.2020.
u 16:01

Poznati hrvatski kuhar Mate Janković svakodnevnim objavama na društvenim mrežama nasmijava pratitelje.

Poznati hrvatski kuhar Mate Janković čestim objavama na Facebooku nasmijava svoje pratitelje. Osim finih recepata, dijeli i crtice iz osobnog života pa je tako podijelio fotografiju iz mladosti na kojoj je gotovo neprepoznatljiv.

Naočale, naušnice (morčići) i kosa od 5 mm izdanje je u kojem mnogi nisu prepoznali proslavljenog chefa. Jedan komentar je ipak nasmijao mnoge.

- Štreber. Ajde stavi neku friškiju. S golim torzom. Možda paprika i peršin u ruci. Namaži se uljem. To bi mi baš prijalo vidjeti na news feedu - napisala je vjerna pratiteljica koja je zaradila brojne reakcije na komentar.

Podsjetimo, Mate Janković prekinuo je suradnju s HRT-om gdje je u showu 'Kuhan i pečen' bio mentor.

 - Otkaz? Ma ne... Jednostavno to ne stižem raditi. Trenutačno je takva situacija - rekao je Mate o situaciji za 24sata. Kulinarski show je u cjelosti sniman na Hrvatskoj radioteleviziji, kroz koji u prvoj sezoni prolazi 64 natjecatelja, 6 kuhara mentora i jedan kulinarski sudac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije