Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan kraj

Naš glumac požalio se da je ostao bez bicikla pa ga pronašao zahvaljujući Facebooku

Foto: Facebook, Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
07.10.2020.
u 09:59

-Bio mi je kao prijatelj već gotovo osmu godinu, a sada ga nema - požalio se jučer Šovagović svojim pratiteljima koji su odmah krenuli u potragu i pronašli izgubljeni bicikl.

Glumac Filip Šovagović jučer se prijateljima na Facebooku požalio da mu je nestao bicikl, a njegova se objava odmah počela širiti društvenim mrežama.

1/6

"Štovana ekipa, ako netko ima informaciju u vezi ovog mog bajka, neka mi javi. Može i nagrada, a može i otkup istog u realnoj vrijednosti. Ima nove gume i staro zvonce, to me najviše boli, bio mi je kao prijatelj već gotovo osmu godinu, a sada ga nema", napisao je glumac na svom profilu i dodao kako nije isključena mogućnost da ga je negdje ostavio, a da ne zna gdje.

"Ne bih išao naglavce s teorijom otuđenja, al činjenica je gorka da je posljednji put viđen u prošli petak u dvorištu Frankopanske 8 i da mu se od tada gubi svaki trag", napisao je Filip koji nije ni slutio da će mu u manje od 24 sata bicikl biti pronađen. Jutro nakon objave javio se jedan od njegovih pratitelja i poslao mu fotografiju bicikla koji je sličan onome koji je glumac izgubio.

Foto: Daniel Pavlić

"Našao sam ti bajk. Vjerojatno Petrinjska 72. To je to?" - upitao ga je pratitelj na što je Filip odgovorio potvrdno.

"Ma ideš! Fakat su ti našli bajk? Ovo je live potraga! Sretno!", nadovezala se jedna pratiteljica, a potom se oglasio i heroj koji je zaslužan za pronalazak bicikla.
"Gledao sam nedavno Sherlocka Holmesa, pa reko... Mogu i ja tako... Slučaj riješen, i to je to... Kraj jedne romantične priče", zaključio je.

 

Ključne riječi

Komentara 3

MR
mrkvax
10:29 07.10.2020.

Tako je to kad se napiješ ka deva pa ne znaš di si ostavio bicikl...Ovaj je težak slučaj alkića...

MR
mrkvax
11:04 07.10.2020.

Drago mi je što ste mu pronašli bicikl...To mu je ionako sva imovina koju je stekao u životu...Malo je ovakvih kripla...

Avatar YUKA1962
YUKA1962
10:14 07.10.2020.

Sve mi se čini da se Filip "zaigrao" i zaboravio gdje je parkirao bicikl!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije